Český bojovník má vážne problémy, mlátil muža v bezvedomí: Nechutné video šokovalo hviezdy MMA

Hrôzostrašné video obletelo celé Česko! Tadeáš Ružička (25), momentálne najskloňovanejšie meno na MMA scéne. Na povrch sa dostala nahrávka, ...

Hrôzostrašné video obletelo celé Česko! Tadeáš Ružička (25), momentálne najskloňovanejšie meno na MMA scéne. Na povrch sa dostala nahrávka, ktorá spustila búrku nevôle.

Fotogaléria

Videozáznam, ktorý v posledných dňoch unikol na verejnosti, zachytáva muža v bezvedomí, ktorému sa iný muž vulgárne vysmieva a bije ho.

Tým agresorom má byť Ružička, juniorský majster sveta v Muaythai organizácie IFMA (2015) či šampión turnaja Oktagon Underground do 70 kilogramov (2020).

Video začína vo chvíli, keď neznámy muž už leží na zemi. Knockoutovať ho mal práve Ružička, a to niekde na ulici v Prahe.

Prípad už rieši polícia, ktorá momentálne pátra po totožnosti poškodeného. „Kriminalisti sa zaoberajú prípadom na základe videa, ktoré sa minulý týždeň objavilo na sociálnej sieti. Je na ňom zachytený na ulici bezvládne ležiaci muž, ktorého iný muž fackuje. Preverovaním prípadu kriminalisti do súčasnej doby nezistili totožnosť tohto zraneného muža," píše sa vo vyhlásení českej polície. Navyše vyzvala občanov, kto muža v bezvedomí spoznáva, nech sa ozve na linku 158.

Deň voľna využil Peťo na dobitie bateriek.
Vstane Peter Sagan z mŕtvych? Jeho šéf verí, že sa stane zázrak Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk