Vstane Peter Sagan z mŕtvych? Jeho šéf verí, že sa stane zázrak

Zbrane rozhodne neskladá! Peter Sagan (33) by na svojom poslednom vystúpení na Tour de France rád narobil ešte vietor a vybojoval aspoň ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zbrane rozhodne neskladá! Peter Sagan (33) by na svojom poslednom vystúpení na Tour de France rád narobil ešte vietor a vybojoval aspoň etapový triumf.

Príležitostí na to bude mať ešte dosť, záležať však bude na mnohých okolnostiach. Celkovo je však sedemnásobný držiteľ zeleného dresu so svojimi výkonmi spokojný.

FOTOGALÉRIA: Sagan využil deň voľna na zmobilizovanie síl

„Je dobré, že som prišiel do prvého voľného dňa. Bolo teplo, ale dalo sa to zvládnuť,“ pochvaľoval si Sagan v rozhovore pre RTVS pred tým, ako si pelotón na Tour mohol v pondelok vychutnať vytúžený deň voľna.

Na úspech, aspoň v podobe etapového vavrínu, stále čaká, no zároveň tvrdí, že flintu do žita nehádže. „Som určený do šprintov, ale tento rok sa mi v nich zatiaľ nedarilo. Stále však nie je koniec! Uvidíme, ako sa po dni voľna budú vyvíjať ďalšie okolnosti. Myslím si, že druhý týždeň bude veľmi ťažký, ťažší ako tretí. Uvidíme, ako to pôjde ďalej,“ zhodnotil trojnásobný majster sveta, na ktorého slová nadviazal aj športový riaditeľ tímu TotalEnergies Ján Valach.

Bývalá americká tenistka Andrea Jaegerová sa stala mníškou.
Bývalá svetová tenistka sa stala mníškou: Nikto z rodiny nevedel, že sa modlím! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk