Influencer si prežil príbeh ako zo zlého filmu! Ako je možné, že nás napadnú a médiá z nás spravia vinníkov?

Pred pár dňami české a slovenské médiá zaplavili informácie o údajnom napadnutí dvoch žien zápasníkom MMA.
  • Zdroj: Instagram/@simonkolen

Pred pár dňami české a slovenské médiá zaplavili informácie o údajnom napadnutí dvoch žien zápasníkom MMA.

FOTOGALÉRIA: Šimon Koleň a Alex Mináriková

Pred podnikom v Českom Krumlove vo večerných hodinách mal neznámy bojovník spôsobiť obom ženám viditeľné zranenia, pri útoku mal byť údajne použitý aj nôž. Ako sa neskôr ukázalo, o zápasníka sa nejednalo. Do incidentu s väčšou skupinou ľudí sa mal dostať účastník reality šou Farma, influencer Šimon Koleň, ktorý absolvoval aj dva zápasy v boxe v organizácii Fight Night Challenge.

“Keď som videl, aké klamstvá sa o mne a mojich blízkych píšu v médiách, tak mi prišlo doslova fyzicky zle. Celé to bolo úplne inak! Ak sa bavíme o tom, kto bol poškodený a kto je v práve, tak sme to práve my.”

“Všetko to začalo na námestí, kde sa konal ohnivý pochod počas slávností. Pri začiatku konfliktu, sme ja ani môj kamarát neboli. V dave ľudí sledovali pochod moja priateľka a jej dve sestry s otcom.”

“Priateľka mi spomínala, že medzi ľuďmi sa začala predierať staršia žena s dieťaťom. Keď sa dostala k priateľkinej sestre, tak ju zdriapla za cop, aby jej uhla, na čo mala sestra zareagovať slovne. Otec si neskôr dcéru zastal, ale konflikt nebol viac vyhrotený a skončil sa slovnou potyčkou.”

Pavol Langer dostáva šancu zabojovať o opasok Oktagon MMA.
Langer o Vémolovi pred titulovým zápasom: Kauzy nemenia nič na tom, že je ikonou tohto športu! Zobraziť článok

“Odišli sme preč a cestou na hotel sme sa zastavili v miestnom pivovare. Asi nebolo náhodou, že nás dotyčná staršia žena pred podnikom zastavila a povedala, že ide niekomu volať. Mysleli sme, že ide volať políciu, tak sme to nebrali až tak vážne. Do toho prišlo okolo dvadsať prevažne rómskych spoluobčanov.”

“Začal sa konflikt, do ktorej sa ženy z druhej skupiny ani nedostali. Určite som ja ani nikto z nás ženu neudrel, ako mala tvrdiť jedna z nich do médií, ktoré si ani neoverili informácie, z čoho som úprimne najviac sklamaný.”

“Najprv chlapi z útočiacej skupiny napadli otca a potom moju priateľku s jej sestrami. Samozrejme, som sa na to nemohol len prizerať a začal som brániť priateľku a jej rodinu bez toho, aby som niekomu spôsobil zranenie. Zhruba o pár desiatok sekúnd sa nám podarilo utiecť do bezpečia.”

“Dočítal som sa aj to, že moja priateľka mala údajne použiť nožík, čo je totálny nezmysel. Ešte väčší nezmysel je informácia o tom, že policajti mali ukončiť celú bitku.”

Ďalšia Štvanica už nebude.
Oktagon sa rozhodol pre rázny krok! Štvanica už nebude, toto je posledná šanca si ju úplne užiť Zobraziť článok

“Policajti nám akurát oznámili, že kamery boli otočené opačným smerom a že v tomto smere nám nevedia pomôcť. Konštatovali aj to, že môžeme podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, čo nám prišlo zbytočné, keďže sme nikoho z nich nepoznali.”

“Verím, že sa na svetlo sveta dostanú zábery, ktoré točili ľudia okolo. V nich sa ukáže, kto a aké ženy bil a dúfam, že následne bude môcť konať aj polícia. Ja som skončil s takmer zlomeným nosom, priateľkin otec utrpel zlomeninu na ruke a ostatní majú monokle.”

“Ako je vôbec možné to, že niekto nás napadne a neskôr z nás médiá spravia vinníkov? Prečo si novinári neoverujú informácie predtým, ako niečo vypustia von? Už som napríklad pre nich bol MMA bojovník a brutálne som mal zbiť dve ženy. Pravda je úplne iná a priznám sa, že ma to poriadne nahnevalo a sklamalo zároveň. Veľmi veľa ľudí týmto klamlivým informáciám uverilo. Poškodzuje to moje dobré meno, znova sa budem opakovať, ale je mi z toho zle.”

Karlos Vémola čelí vážnym obvineniam.
Vémola sa mal priznať k trestnému činu: Hrozia mu tri roky väzenia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});