To snáď nie je pravda! Zomrela svetová šampiónka († 43), volali ju Tigrica

Tragická správa zasiahla svet boxu! Zomrela bývalá svetová šampiónka Alesia Grafová, prezývaná Tigrica. Mala len 43 rokov...
  • Zdroj: instagram @grafalesia_boxen

Tragická správa zasiahla svet boxu! Zomrela bývalá svetová šampiónka Alesia Grafová, prezývaná Tigrica. Mala len 43 rokov...

FOTOGALÉRIA: Alesia Grafová

Svet boxu zasiahla smutná a veľmi nečakaná správa! Zomrela bývalá svetová šampiónka a jedna z najlepších žien v histórii boxu Nemka Alesia Grafová, mala 43 rokov. O tragickej udalosti informoval nemecký denník Bild. Príčina úmrtia športovkyne zatiaľ nie je známa.

Alesia Grafová, prezývaná Tigrica, sa narodila v Bielorusku. Ako 19-ročná odišla za štúdiom do Nemecka, v roku 2008 získala nemecké občianstvo. Počas svojej úspešnej kariéry sa stala štyrikrát svetovou šampiónkou v štyroch rôznych asociáciách.

Britský boxer Tyson Fury.
Slávny britský boxer v príprave na zápas storočia nezaháľa: Neuveríte, ako sa zmenil! Zobraziť článok

"Som zaskočená. Bola si nielen majsterskou sveta a partnerkou na tréningoch, ale aj kamarátkou. Prežili sme spolu niekoľko nádherných rokov. Dve ženy v boxerskej stajni, ktorú viedli muži. Trénovali sme spolu, smiali sme sa spolu a zažili sme veľa zábavy aj mimo tréningu. Nechápem to. Veľmi smutná správa. Odpočívaj v pokoji, Alesia. Mohla by som rozprávať toľko príbehov o tom, aká si bola výnimočná. Ale teraz toho nie som schopná, prepáč," dojemne sa s kamarátkou a bývalou tímovou kolegyňou lúčila v príspevku na sociálnej sieti Regina Halmichová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});