Pred 10 rokmi mu opitý kamarát podrezal krk: Zomrel legendárny slovenský boxer!

Smutná správa! Zomrela legenda slovenského boxu, pred 10 rokmi bol obeťou incidentu, pri ktorom mu opitý kamarát podrezal hrdlo.
  • Zdroj: iStock

Smutná správa! Zomrela legenda slovenského boxu, pred 10 rokmi bol obeťou incidentu, pri ktorom mu opitý kamarát podrezal hrdlo.

Slovenský box zasiahla mimoriadne smutná správa! Dňa 27. marca nás navždy opustila legenda československého boxu Imrich Parlagi, informuje o tom portál regiony.sk. "V časoch federálnej ligy privádzal fanúšikov Vranova do vytrženia svojimi drsnými výpadmi a nesmierne rýchlymi rukami, ktoré nemali konkurenciu," píše spomínaný portál.

Britský boxer Tyson Fury.
Slávny britský boxer v príprave na zápas storočia nezaháľa: Neuveríte, ako sa zmenil! Zobraziť článok

Pripomína tiež nepríjemný incident z roku 2014, keď Parlagimu opitý priateľ podrezal nožom hrdlo. "Bavili sme sa asi o priateľke, nie som si ale istý. Zrazu, proste z ničoho nič sme sa pohádali, chytili sme sa. Napadol ma nožom a už to bolo," opisoval Parlagi v minulosti tento incident, no kamaráta sa zastal: "Kamarát nikdy nebol agresívny, aspoň sa mi zdalo, že nebol. Asi sme vypil viac než sme mali a tak zareagoval ako zareagoval." Vtedy mal obrovské šťastie, že v byte boli viacerí a zachovali duchaprítomnosť, privolali záchranku, ktorá Parlagimu zachránila život.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});