Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!

Odpykáva si trest za mrežami. Austrálska boxerka Little Bellsy, vlastmým menom Arabella Del Bussová (32), si odpykáva 20-mesačný trest, ...
  • Zdroj: instagram/littlebellsy

Odpykáva si trest za mrežami. Austrálska boxerka Little Bellsy, vlastmým menom Arabella Del Bussová (32), si odpykáva 20-mesačný trest, ktorý dostala za to, že okradla firmu, v ktorej pracovala. Za tento čin dostala 20 mesiacov odňatia slobody, z toho 12 mesiacov nepodmienečne.

Bývalá modelka, influencerka, hviezda reality šou a boxerka to za mrežami nemá ľahké. Denník Daily Mail zverejnil list, ktorý Austrálčanka napísala vo väzení. Opisuje v ňom desivé detaily.

Attila prišiel krátko pred odvetou s Vémolom o sponzora.
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor! Zobraziť článok

„Najponižujúcejšie sú prehliadky. Cítim sa zneužitá, keď sa musím pred dvoma zamestnancami vyzliecť. Jeden stojí predo mnou a druhý za mnou. Musím si dať dole aj podprsenku a nohavičky a predkloniť sa,“ opisuje v liste Arabella Del Bussová.

FOTOGALÉRIA: Little Bellsy

Je nepríjemné sprchovať sa s ostatnými v takom malom priestore, chodiť na toaletu alebo sa pred všetkými prezliekať. Necítim sa tu bezpečne, pretože som verejne známa osoba a všetci vedia, kto som, alebo sa to skôr či neskôr dozvedia,“ píše ďalej v liste.

Fight Night Challenge 5 sa bude konať 2. decembra v Bratislave.
Nechutný moment na FNC: Slovenský politik dokopal zápasníka na zemi! Zobraziť článok

Arabellu by mali na slobodu prepustiť v júli tohto roku. Ako v závere píše, chce sa vrátiť k boxu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});