Mike Tyson svoj návrat do ringu zobral vážne: TAKTO dlho som už nemal sex!

Športový veterán Mike Tyson sa po 20-ročnej prestávke už čoskoro opäť postaví do ringu.

Športový veterán Mike Tyson sa po 20-ročnej prestávke už čoskoro opäť postaví do ringu.

Fotogaléria

Tysona čaká 20. júla zápas v americkom Arlingtone proti YouTuberovi Jakeovi Paulovi. Najprv sa zdalo, že tento zápas bude exhibičný, veď medzi oboma je vekový rozdiel 30 rokov. Potom prišla správa z tábora internetovej hviezdy, že pôjde o vážny profesionálny zápas.

Iron Mike k tomu aj tak pristupuje so všetkým, čo k tomu patrí a berie to úplne vážne. Trénuje trikrát denne a vzdal sa aj dvoch najväčších životých vášni - marihuany a sexu. "Momentálne som veľmi disciplinovaný. Už je to šesť týždňov, čo som sa nezhulil a nemal sex," vyhlásil Tyson pre Forbes a dodal: "odmalička som to nerobil."

"Naznášam to, keď si nemôžem zafajčiť, ale robím to preto, lebo to milujem. Neznášam, keď nemôžem spať so svojou ženou, ale robím to preto, lebo to milujem," dodal a pripomenul, že chce byť v čo najlepšej forme.

Juraj Slafkovský a Cole Caufield sú veľmi dobrí kamaráti.
Američania sú už v Bratislave: Ich hviezda po príchode prosila Slafkovského o pomoc! Zobraziť článok

Tyson mal naposledy profesionálny zápas v roku 2005, keď prehrla na body s Kevinom McBrideom. V roku 2020 odbúchal exhibičný zápas prot Royovi Jonesovi juniorovi. Kariéra Jakea Paula v ringu je krátka, ale za to veľmi intenzívna a úspešná. Má za sebou 10 zápasov. 9 vyhral a raz prehral, keď ho porazil Tommy Furry, brat slávnejšieho boxera Tysona Furryho.

Zápas Mikea Tysona s Paulom bude vysielaný cez streamovaciu službu a boxerská legenda by mal zaň zobrať 20 miliónov dolárov.

Slovenskí hokejisti skončili na MS v Rige na deviatom mieste, do štvrťfinále nepostúpili.
Nová hymna slovenských hokejistov: Na rockovom hite Tublatanky sa podieľal aj Šatan! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});