Silent Killer sa vracia! Matka zápasníčka je v plnom tempe, prekonáva výzvu za výzvou

Jedna z najúspešnejších zápasníčok organizácie Oktagon MMA Lucia Szabová, ktorá je známa pod prezývkou “Sillent Killer”, sa pripravuje ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Jedna z najúspešnejších zápasníčok organizácie Oktagon MMA Lucia Szabová, ktorá je známa pod prezývkou “Sillent Killer”, sa pripravuje na svoj návrat do klietky po materskej dovolenke.

FOTOGALÉRIA: Lucia Szabová

K bojovým výzvam tak pribudli aj materské, ktoré ako sama priznala, sú niekedy náročnejšie ako v tie v klietke.

Celú cestu úspešnej bojovníčky, ktorá sa stala víťazkou populárnej Oktagon Výzvy, mapuje domáca MMA organizácia v kvalitne spracovanom dokumentárnom seriáli “Cesta za snom”. V ňom okrem návratu do klietky bojovníčka prerzadila aj to, čo všetko si s partnerom, rovnako bojovníkom Andrejom Šimkuličom museli vytrpieť. Okrem problémov s bývaním boli hlavnými otázkami aj financie, keďže sa Lucka predtým živila ako trénerka.

Posledný boj v zmiešaných bojových umeniach absolvovala rodáčka z Bratislavy ešte v roku 2021, v ktorom si prípísala štvrtý triumf po sebe v profi-kariére nad Švédkou Corneliou Holm (aktuálne zápasníčka svetovej trojky medzi organizáciami PFL).

Stíhaný za zločin, ktorý nespáchal: Shem Rock rozpovedal svoj príbeh pred súbojom v Bratislave! Zobraziť článok

“Keď idem na tréning, priznám sa, že myslím, na to čo robí malý (synček Dragan). No keď už som tam, tak počúvam trénera a vypnem hlavu,” konštatovala Szabová, ktorá je už teraz vzorom pre mnohé mladé zápasníčky.

Bojovníci RFA to v poľskej KSW poriadne roztočili.
Bojovníci RFA to v poľskej KSW poriadne roztočili: Zopakuje Štummerov úspech aj Leo Brichta? Zobraziť článok

“Je tichá, pôsobí tak, že málokoho si pripustí k sebe a je odmeraná. Čiže jej prezývka sedí. No keď ju človek spozná, tak zistí, že je pravý opak,” konštatovala Adriana Vrbová, ktorá je sparing-partnerkou Szabovej, ktorej návrat nie do klietky, ale do ringu sa konal pred pár dňami v Muay Thai.

Ako tento súboj dopadol a ako sa bude dariť nádejnej bojovníčky sa dozviete v najbližšom diely “Cesta za snom”.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});