Škondrič prehovoril o Borárosovom škandále: Úprimne, neverím mu nikdy v ničom!

Rešpektovaný tréner z bratislavského OFA Gymu Iľja Škondrič (43) prehovoril o Gáborovi Borárosovi (31) a jeho škandále ohľadom možného ...
  • Zdroj: instagram @boraros_gabor

Rešpektovaný tréner z bratislavského OFA Gymu Iľja Škondrič (43) prehovoril o Gáborovi Borárosovi (31) a jeho škandále ohľadom možného ovplyvňovania zápasu. Odvtedy sa v gyme ešte neukázal a úprimne, neverím mu nidky v ničom!

FOTOGALÉRIA: Boráros

Slovenský bojovník Gábor Boráros (31) preslávil MMA na domácej scéne. Stal sa víťazom prvej reality šou Oktagon Výzva a dodnes patrí medzi najobľúbenejších domácich borcov. Aktuálne ale nemôže zápasiť, pretože je namočený do kauzy možného ovplyvňovania zápasu.

Stávkové kancelárie prijali podozrivé stávky na ukončenie v druhom kole v jeho zápase proti Kirillovi Medvedovskému na druhom turnaji organizácie Fabriq MMA. V prvom kole mal Boráros možnosť súpera doraziť, ale držal sa na uzde a vyhral práve v druhom kole.

Stávkové kancelárie údajne majú množstvo dôkazov hovoriacich o tom, že zápas bol skutočne zmanipulovaný a vec postúpili polícii. Aktuálne prebieha vyšetrovanie a kým nebude uzavrené, Boráros nemôže bojovať.

„Gábor nie je Bratislavčan, býva o niečo ďalej. Do Ofy či Spartakusu väčšinou chodil len tesne pred zápasmi. On je tým známy, že neudržiava nejakú dlhodobú MMA formu, ale skôr si pestuje tú kondičnú. Je to taká samostatná jednotka. Od tej kauzy sme ho v gyme ešte nestretli,“ hovoril o Borárosovi uznávaný tréner z bratislavského OFA gymu Iľja Škondrič (43) pre portál kaocko.cz.

Škondrič, ktorý je legendou slovenského MMA, verí, že Boráros je v celej veci nevinný, ale jedným dychom dodáva, že nevyspytateľnému bojovníkovi ťažko v niečom veriť.

MMA zápasníka Gábora Borárosa už oficiálne vyšetruje polícia.
Tipsport potvrdil, že trestné oznámenie na podozrivý zápas je podané: Borárosa vyšetruje polícia! Zobraziť článok

„Ja len dúfam, že to nakoniec bude mať dobrý koniec. Že sa preukáže, že v tom Gábor nemá prsty. Alebo aspoň nie tak, ako si asi všetci myslia. Tým sa ho ale nezastávam, záver musí vyniesť len policajné vyšetrovanie. Každopádne by som si veľmi prial, aby sa Gábor vrátil a trochu sa zmenil. Stále má ten priestor, stále má čo ukázať. Bohužiaľ sám sebe dosť poškodil svojím životným štýlom a vecami okolo. Úprimne, Gáborovi neverím nikdy v ničom,“ hovorí Škondrič bez servítky.

Z viacerých strán zaznievajú zvesti o tom, že s Gáborom Borárosom to nie je jednoduché a práve jeho komplikovaná a nevyspytateľná povaha mu výrazne ničí kariéru. Okrem toho mal aj veľkú smolu na zranenia. V organizácii OKTAGON MMA prehral tri zápasy po sebe a v posledných dvoch pod Fabriq MMA dosiahol víťazstvá.

„Zakaždým vás vie niečím prekvapiť. Verím ale tomu, že nie je zlý človek. Že je to srdciar, ktorý sa dokáže postaviť všetkým. Veciam okolo neho však bohužiaľ veriť nedokážem. Jeho život je plný toľkých rôznych zvratov, či už pozitívnych alebo negatívnych, že je strašne ťažké si tipnúť, čo sa mu práve preháňa hlavou. U neho sa nedá garantovať vôbec nič,“ dodáva na adresu Gábora Iľja Škondrič.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});