Karlos Vémola: Ak sa stane TOTO, do odvety s Attilom Véghom nenastúpim!

Koncom roka sa má uskutočniť dlho očakávaný odvetný súboj medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Český Terminátor však vyhlásil, že ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Koncom roka sa má uskutočniť dlho očakávaný odvetný súboj medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Český Terminátor však vyhlásil, že ak sa stane TOTO, do zápasu s Véghom nenastúpi!

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Karlos Vémola (37) sa vrátil po deviatich mesiacoch do klietky a na turnaji OKTAGON MMA v Liberci porazil v prvom kole na škrtenie Ala Matavaa. V máji ho čaká titulový zápas s Patrikom Kinclom v pražskej O2 aréne. Pre sport.cz hovoril o obrovskom tlaku, ktorému čelil.

„Dokážete si predstaviť, čo by sa s tým zápasom v O2 aréne stalo, keby som teraz dostal bombu a prehral by som? Psychicky by som to úplne nedal, do zápasu by som asi ani nenastúpil… Kincl by mal za mňa náhradu,“ uviedol Vémola.

Karlos Vémola
Pred súbojom s Vémolom sa postaral o trapas! V Liberci Vémola nechýba, rovnako ani titulový súboj Zobraziť článok

Koncom roka má naplánovanú odvetu s Attilom Véghom, na ktorého ukazoval prstom po tom, ako porazil Matavaa. Ale podľa slov Vémolu k dlho očakávanej odvete so slovenským bojovníkom napokon vôbec nemusí dôjsť! „Nepôjdem s ním do odvety, pokiaľ nie som schopný poraziť Kincla. Nie som tak drzý, aby som vyzýval tak skvelého šampóna, ako je Attila."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});