Obrovská tragédia v českom hokeji: Zomrel mladý talentovaný brankár († 9)

Šokujúca správa! Hokejový klub HC Olomouc zverejnil informáciu, že po sobotnej tragickej autonehode zomrel mladučký talentovaný hokejista ...
  • Zdroj: iStock

Šokujúca správa! Hokejový klub HC Olomouc zverejnil informáciu, že po sobotnej tragickej autonehode zomrel mladučký talentovaný hokejista Adam Koutný († 9).

(ilustračné foto).
V minulosti napadol Grealisha, čelil vyhrážkam: Fanúšika našli mŕtveho († 32) Zobraziť článok

Adam Koutný bol brankárom mužstva minihokeja a len v piatok oslávil svoje deviate narodeniny. „Celý klub vedený úprimným súcitom s tragickým nešťastím, ktoré postihlo Adama a celú jeho rodinu, vyjadruje svoju najhlbšiu ľútosť a úprimnú sústrasť," napísala organizácia HC Olomouc na svojej webovej stránke.

„Ako výraz spolupatričnosti s utrpením rodiny a ako výraz vzťahu k nádejnému mladému hráčovi bude pred utorňajším stretnutím držaná minúta ticha," píše sa ďalej v stanovisku klubu. Adam Koutný odišiel do hokejového neba v nedeľu 19. marca.

Pamiatku mladého brankára si bude chcieť HC Olomouc uctiť v utorok a v stredu zdramatizovaním štvrťfinálovej série s Pardubicami, v ktorej prehráva 0:2 na zápasy.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});