Sladká odmena pre Jágra od jeho lásky: Pozrite, čo Jardovi pripravila

Bez práce nie sú koláče... V pondelok Kladno v baráži aj štvrtýkrát porazilo prvoligový Vsetín a poistilo si tým naďalej svoju účasť ...

Bez práce nie sú koláče... V pondelok Kladno v baráži aj štvrtýkrát porazilo prvoligový Vsetín a poistilo si tým naďalej svoju účasť v najvyššej hokejovej súťaži v Českej republike.

Fotogaléria

Veľký kameň zo srdca musel spadnúť aj majiteľovi Jaromírovi Jágrovi (52), ktorý za stredočeský klub sám nastúpil a dokonca si pripísal jeden gól, z ktorého bol rekord! Navyše, doma si legendárny Jarda vyslúžil za svoje výkony sladkú odmenu od svojej lásky Dominiky Branišovej (29).

„Jedna víťazná a od budúceho týždňa režim,“ vtipkovala Dominika na instagrame pri fotografii špeciálnej bábovky, ktorú pre olympijského víťaza upiekla.

Sladkú odmenu si s najväčšou pravdepodobnosťou Jágr vyslúžil za víťazstvo v baráži proti Vsetínu, ktorú jeho tím zvládol pomerne ľahko. Kladno sa tak vďaka tomu udržalo aj naďalej v extralige.

Viac ako o úspechu tímu sa však hovorilo o rekorde, ktorý Jágr v druhom stretnutí série prekonal. Svojím gólom sa totiž stal najstarším strelcom v histórii profesionálnych súťaží a zároveň najstarším hráčom, ktorý kedy odohral celé stretnutie. Odmena to bola preto úplne jednoznačne zaslúžená!

Hokejista Nitry Branislav Mezei sa teší so spoluhráčmi z majstrovského titulu.
Rapáč smútil, Mezei oslavoval druhý titul: Príbeh, aký na svete neexistuje Zobraziť článok

V nominácii USA je aj kapitán Ottawy Brady Tkachuk (vpravo).
USA nominovalo prvých hráčov na MS: Do Česka idú zvučné mená z NHL Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});