V minulosti napadol Grealisha, čelil vyhrážkam: Fanúšika našli mŕtveho († 32)

Smutná správa z Anglicka! Paul Mitchell, fanúšik futbalového Birminghamu City, ktorý pred štyrmi rokmi vbehol na ihrisko v zápase jeho ...
  • Zdroj: acs

Smutná správa z Anglicka! Paul Mitchell, fanúšik futbalového Birminghamu City, ktorý pred štyrmi rokmi vbehol na ihrisko v zápase jeho milovaného klubu s Aston Villou a surovo napadol Jacka Grealisha, bol nájdený mŕtvy. Mal len 32 rokov.

Bližšie podrobnosti o Mitchellovom úmrtí britské médiá neuvádzajú. Ale nie je žiadne tajomstvo, že fanúšikovi sa po skutku vyhrážali smrťou.

Incident sa odohral v marci roku 2019. Mitchell počas zápasu nemilosrdne napadol Grealisha. Násilníka okamžite spacifikovali usporiadatelia. Mitchell bol zatknutý a prevezený do väzby. Za svoj skutok dostal štrnásťtýždňový nepodmienečný trest, z ktorého si ale odsedel iba necelý mesiac.

Jeho vtedy tehotná manželka a dvojročné dieťa pre vyhrážky smrťou museli na nejaký čas opustiť spoločný dom v Birminghame.

Mitchell sa do väzenia dostal znova vlani v septembri. Za to, že nedodržal desaťročný zákaz vstupu na futbalové štadióny a zúčastnil sa zápasu milovaného Birminghamu. Počas duelu dokonca vybehol na ihrisko a oslavoval gól.

(ilustr. foto)
Smutná správa: Zomrel slovenský rekordér a člen Siene Slávy Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk