Slovan poženie za postupom vypredané Tehelné pole: Tréner Bazileja nešetril kritikou do vlastných radov

Futbalisti i tréner Slovana Bratislava sa po minulotýždňovej remíze 2:2 na ihrisku FC Bazilej unisono vyjadrili, že pred odvetou je to ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalisti i tréner Slovana Bratislava sa po minulotýždňovej remíze 2:2 na ihrisku FC Bazilej unisono vyjadrili, že pred odvetou je to dobrý výsledok.

Počas víkendu sa obe mužstvá predstavili v ligových zápasoch a ani jednému sa nedarilo. Bazilej doma remizoval so St. Gallenom 1:1, gólom sa blysol Andi Zeqiri. Ten istý hráč skóroval aj pred týždňom do siete Adriána Chovana. Domáce prostredie nevyužil ani Slovan, ktorý dokonca podľahol Žiline 0:1.

Tréner Weiss dal v tomto dueli príležitosť hráčom z lavičky, no tí ho sklamali: "Dal som hrať troch hráčov, ktorí hrali aj v Bazileji, únava bola u nich evidentná. Zároveň som dal šancu hráčom, ktorí sú v kádri, myslia si, že sú jeho plnohodnotnou súčasťou, no pravda je niekde inde. Budem bojovať, pokiaľ mi sily budú stačiť. Uvidíme, čo bude ďalej, teraz sa pripravujeme na pohár. Ľudia nám verili, resp. veria, no my sme nepotvrdili chcenie i výsledky z pohárov. Nepreniesli sme ich do ligy. Niektorí, ktorí nastúpili, nemajú na to, aby boli v Slovane, čo sa ukázalo. Je to moja chyba i naša chyba, že im vôbec dôverujem, ale prakticky po 48 hodinách jednoducho nemôže hrať tá istá zostava."

Štvrtkovú konfrontáciu na Tehelnom poli bude vo štvrtok viesť ako hlavný rozhodca Jakob Kehlet z Dánska, na čiarach mu budú asistovať krajania Lars Hummelgaard a Victor Skytte.

Argentínsky útočník Lionel Messi v drese PSG
Messi dostal lukratívnu ponuku od TOHTO klubu: Verdikt padne v najbližších týždňoch! Zobraziť článok

Odvetný zápas osemfinále Európskej konferenčnej ligy UEFA

Štvrtok 16. marca, 18.45 h

ŠK SLOVAN BRATISLAVA - FC Bazilej /Štadión Tehelné pole, rozhoduje Kehlet (Dán.)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});