Pravda o liečbe Schumachera: Tajomstvo rodiny, ktoré sa nepodarilo manželke skryť

Nemecký pilot F1 Michael Schumacher (54) už desať rokov bojuje, aby sa opäť zotavil z nehody na lyžiach. Rodina si prísne stráži súkromie ...
  • Zdroj: TASR/AP

Nemecký pilot F1 Michael Schumacher (54) už desať rokov bojuje, aby sa opäť zotavil z nehody na lyžiach. Rodina si prísne stráži súkromie a o zdravotnom stave slávneho jazdca vieme len veľmi málo. Teraz sa na verejnosti objavili nové informácie.

Chránime Michaela ako on nás

Schumacherova nehoda obrátila rodine život naruby. „Michal mi veľmi chýba. Stále je tu, aj keď iný. Každý deň mi ukazuje svoju silu,“ povedala Corinna v dokumente Netflixu.  

Rodina nechce, aby sa svet dozvedel, ako skutočne vyzerá život a liečba Schumachera. „Michael vždy hovoril "súkromie je súkromie". Preto bolo pre mňa vždy veľmi dôležité, aby si užíval čo najviac súkromia. Michael nás vždy chránil a teraz chránime my jeho,“ prezradila manželka.

Pre rodinu ale nie je jednoduché strážiť informácie o jeho zdravotnom stave. V minulosti sa stalo pár incidentov. V roku 2016 vraj rodinný priateľ podviedol Schumacherovcov a chcel médiám predať fotografie ochrnutého Michaela. Za astronomickú sumu ponúkal album snímok, ale nikto mu neveril. Žiadne periodikum fotky nekúpilo. V roku 2017 mali zase uniknúť jeho výsledky testov, ale dodnes neboli zverejnené.

Michael Schumacher (vľavo) počas svojej aktívnej kariéry ako jazdec tímu Mercedes.
Bývalý šéf stajne Eddie Jordan prezradil: Takáto je pravda o Schumacherovi! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});