Bývalý šéf stajne Eddie Jordan prezradil: Takáto je pravda o Schumacherovi!

Deväť rokov počúvame iba krátke správy a špekulácie o jeho zdravotnom stave. Celá športová verejnosť čaká, kedy sa dozvie pravdu o tom, ...
  • Zdroj: SITA/AP

Deväť rokov počúvame iba krátke správy a špekulácie o jeho zdravotnom stave. Celá športová verejnosť čaká, kedy sa dozvie pravdu o tom, ako v skutočnosti na tom je bývalý jazdec F1 Michael Schumacher (54).

FOTOGALÉRIA: Schumacher - Jordan

Ten sa od nehody počas lyžovačky v roku 2013 vo francúzskych Alpách na verejnosti neobjavil.

Michael počas súkromnej lyžovačky spadol tak, že si udrel hlavu,” oznámila jeho manažérka Sabine Kehmová pár hodín po nehode. „Previezli ho do nemocnice a dostáva sa mu profesionálnej lekárskej starostlivosti.”

Slovenský hokejový obranca Erik Černák.
Černák sa vrátil do zostavy Tampy, Kopitar predviedol fenomenálny výkon Zobraziť článok

V tej chvíli iba málokto tušil, že by mohlo ísť o niečo vážne. Skutočnosť však bola oveľa dramatickejšia. Sedemnásobný svetový šampionát sa už viac na verejnosti neukázal a jeho zdravotnom stave vedia iba najbližší a lekári.

Trochu viac prezradil nedávno bývalý šéf stajne Jordan Grand Prix Eddie Jordan (74). Práve v tomto tíme odštartoval Schumacher svoju hviezdnu kariéru.

Rafael Nadal sa už s Australian Open rozlúčil.
Zlé správy pre fanúšikov Nadala: Odhlásil sa z významného turnaja! Zobraziť článok

„Rozhodne to musí byť ťažké, keď viete, že váš otec nie je schopný byť plnohodnotnou súčasťou rodiny,“ povedal Jordan v rozhovore pre server OLBG a pokračoval. „Schumi tu je, ale zároveň tiež nie je. Mám vlastný názor, ktorý nechcem zverejňovať, ale povedal by som, že jeho syn Mick prejavil veľkú dávku empatie, keď hovoril o svojom otcovi. Muselo to pre neho byť o to ťažšie, že sa pre neho sezóna nevyvíjala príliš dobre. Vyradili ho z tímu, čo je pre jazdca vždy ťažké,“ povedal Jordan na adresu Schumacherovho syna.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});