Víťazka turnaja v Trnave: Sympatická Rumunka by sa nestratila ani medzi modelkami

Desiaty titul na okruhu ITF. Rumunská tenistka Jacqueline Adina Cristianová (22) sa stala víťazkou dvojhry na turnaji ITF EMPIRE Women´s ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Desiaty titul na okruhu ITF. Rumunská tenistka Jacqueline Adina Cristianová (22) sa stala víťazkou dvojhry na turnaji ITF EMPIRE Women´s Indoor v Trnave. Semifinálová premožiteľka Slovenky Kristíny Kučovej zdolala vo finále tretiu nasadenú Francúzku Oceane Dodinovú 7:6 (7), 7:6 (4).

FOTOGALÉRIA: Jaqueline Cristianová

Cristianová vďaka triumfu získala 80 bodov do svetového rebríčka WTA a prémiu 9142 USD pred zdanením. "Som veľmi šťastná. Očakávala som veľmi náročný zápas, pretože Oceane je skvelá hráčka a do Trnavy prišla po viacerých víťazstvách. Mám radosť aj z toho, akú úroveň sme si v zápase držali. Ale na konci finále mohla zvíťaziť len jedna z nás,“ uviedla pre oficiálnu webovú stránku turnaja spokojná Rumunka.

Novak Djokovič.
Djokovič spoznal verdikt zo zámoria: Bude hrať na turnajoch v Miami a Indian Wells? Zobraziť článok

Tá bola najvyššie v rebríčku WTA v januári 2022 na 58. mieste, v tom aktuálnom je na 202. mieste.

Jacqueline si množstvo fanúšikov získala aj na sociálnej sieti, na Instagrame má už viac ako 50 tisíc sledovateľov. Rada má selfie fotky, na ktorých často ukazuje svoju vyšportovanú postavu. Mladá Rumunka by sa pokojne mohla živiť aj modelingom.
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});