Wimbledonskej víťazke dlho manželstvo nevydržalo: Rozvod po 21 mesiacoch!

Nevydržali spolu ani dva roky! Podľa českého denníka Blesk sa česká tenistka Markéta Vondroušová (24) rozvádza! S manželom Štěpánom Šimkom ...
  • Zdroj: instagram/marketavondrousova

Nevydržali spolu ani dva roky! Podľa českého denníka Blesk sa česká tenistka Markéta Vondroušová (24) rozvádza! S manželom Štěpánom Šimkom (26) je už na všetkom dohodnutá, teda aj na delení majetku.

FOTOGALÉRIA: Markéta Vondroušová

„Prosto nám to nevyšlo! Teraz riešime formálne rozvod, ale na všetkom sme už dohodnutí,“ povedala pre Blesk Vondroušová, ktorá sa so Šimon vzala 15. júla 2022.

Strieborná medailistka z OH v Tokiu a wimbledonská šampiónka z vlaňajška sa so Šimkom poznala od detstva. Štěpán bol nádejným tenistom, jeho kariéru ale ukončilo zranenie. Vondroušovú sprevádzal na veľkých turnajoch.

Bývalá česká tenistka Barbora Strýcová.
Hviezdna česká tenistka potešila fanúšikov: Bude z nej dvojnásobná mama! Zobraziť článok

Na snímke tenistka Garbine Muguruzová sa stala prvou španielskou víťazkou MS WTA Tour.
Bývalá svetová jednotka oznámila koniec: Prišiel čas, aby som sa rozlúčila Zobraziť článok

„Som rada, keď ho mám pri sebe,“ povedala česká tenistka v minulosti. Teraz je všetko inak a pár ide definitívne od seba...

Vzal si aj kocúra

Podľa denníka Blesk sú obaja bývalí partneri dohodnutí, akým spôsobom si rozdelia spoločný majetok. Šimek už s Vondroušovou nebýva, z pražského bytu sa odsťahoval a so sebou si vzal aj spoločného kocúra Frankieho.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});