Sabalenková dostala od Koľcova († 42) luxusný darček: Prečo po smrti expartnera z jej krku zmizol?

Rana, ktorá otriasla nielen bieloruským športom! Minulý týždeň zomrel bývalý bieloruský hokejový reprezentant Konstantin Koľcov († 42).
  • Zdroj: instagram/sabalenka_aryna

Rana, ktorá otriasla nielen bieloruským športom! Minulý týždeň zomrel bývalý bieloruský hokejový reprezentant Konstantin Koľcov († 42).

FOTOGALÉRIA: Arina Sabalenková a hokejista Koľcov († 42)

Jeho bezvládne telo našli po páde z 23. poschodia hotela v Miami ležať na zemi. Postupne vychádzali na povrch rôzne správy, hovorilo sa o samovražde, neskôr o nešťastnej náhode. Polícia cudzie zavinenie nepotvrdila.

FOTO luxusného šperku si pozrite v galérii TU:

Koľcov bol partnerom bieloruskej tenistky Ariny Sabalenkovej (25), ktorá sa v čase tragickej udalosti pripravovala v Miami na turnaj.

Svetová tenisová dvojka neskôr oznámila, že s Koľcovom už pár netvorili. Ich rozchod a smrť hokejistu zrejme delilo iba pár dní, možno hodín! Tenisovú hviezdu totiž prezradil valentínsky darček od svojho expriateľa.

Bývalá manželka Koľcova Julia neverí, že jej exmanžel spáchal samovraždu.
Exmanželka Koľcova: Samovražda? Neverím tomu, niečo tu nesedí! Zobraziť článok

„Nešťastná náhoda, bol veľmi opitý,“ je presvedčená bývalá manželka Koľcova Julia. Opiera sa nielen o množstvo prázdnych fľašiek v hotelovej izbe, z ktorej Koľcov vyskočil, ale aj o správy z jeho emailovej schránky.

„Napriek tomu, že sme už neboli spolu, mám zlomené srdce,“ prekvapila pár dní po smrti na sociálnej sieti Arina.

Arina spolu s Konstantinom tvorili zamilovaný pár.
Sabalenková prvý raz po smrti Koľcova († 42) prehovorila: Jej slová fanúšikov zaskočili Zobraziť článok

Šperk dostala od Koľcova v polovici februára k sviatku Svätého Valentína. Panter zo žltého zlata s dvoma zelenými tsavoritmi od Cartiera stojí takmer 10-tisíc eur. „Valentín bol pre mňa celkom úspešný, ale už nie tak pre Konstantina,“ komentovala šperk Arina so smajlíkmi.

Šperk odvtedy nosila, hrala s ním na turnaji v Indian Wells a na krku ho mala aj počas letu do Miami. Z toho sa dá usúdiť, že v tom čase bol Koľcov ešte jej partner. O dva dni neskôr sa zabil, tenistka už šperk na krku nemala. Stále reálnejšia je tak špekulácia, že skok z balkóna, možno pod vplyvom alkoholu, bol zúfalou reakciou na čerstvý rozchod.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});