Bojovník Gábor Boráros čelí podozreniam z manipulácie výsledku: Stávkový podvod? Tvrdé slová Végha!

Kontroverzie doslova priťahuje! Česko-slovenská bojová scéna momentálne vzrušene rieši sobotňajší hlavný zápas Gábora Borárosa (30) s ...

Kontroverzie doslova priťahuje! Česko-slovenská bojová scéna momentálne vzrušene rieši sobotňajší hlavný zápas Gábora Borárosa (30) s Kirillom Medvedovským na turnaji Fabriq MMA 2 v Nitre.

Fotogaléria

Začalo sa vyšetrovanie

„Zápas naozaj vyzeral čudne. Ale pri Borárosovi je čudné skoro všetko. V poslednom čase nemá natrénované, takže rovnako ako manipulácia to mohol byť aj výpadok spôsobený jeho zlou životosprávou. Nebolo by to po prvý raz. Ak by o tom niekto v zákulisí vedel, mohol to využiť ako dobrý tip na stávku,“ povedal nám analytik zákulisia MMA a bývalý Borárosov spolupracovník, ktorý si neželal byť menovaný.

Samotný Boráros sa do uzávierky tohto vydania nevyjadril. Vec však už začala riešiť aj stávková kancelária, ktorá na zápase prehrala pekný balík: „Zaznamenali sme opakované stávky na výhru Borárosa v 2. kole a ukončenie zápasu v 2. kole v neobvykle vysokom objeme, čomu zodpovedali aj zvláštne pohyby kurzov, ako si všimlo veľa ľudí. Ďalej v Tipsporte preverujeme všetky okolnosti ohľadom týchto stávok. Záver vyhodnotíme v najbližších dňoch, ako nám ukladá zákon o hazardných hrách. Prípad je v štádiu riešenia, preto vám nemôžem povedať viac,“ uviedol Filip Timár z Tipsportu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});