Bývalý český reprezentant je nezvestný: Dlží viac ako 20 miliónov

Bývalý český futbalový reprezentant Adam Hloušek (34) dlhuje vyše 20 miliónov českých korún (okolo 850 tisíc eur). Obranca Zlína na seba ...
  • Zdroj: fctrinityzlin.cz

Bývalý český futbalový reprezentant Adam Hloušek (34) dlhuje vyše 20 miliónov českých korún (okolo 850 tisíc eur). Obranca Zlína na seba v zastúpení právnikov podal konkurzný návrh.

Hlouškovým najväčším veriteľom je sparťanský stopér Ondřej Čelůstka s pohľadávkou presahujúcou 7,6 milióna českých korún (asi 322 tisíc eur), veľké dlhy má aj v zahraničí. Upozornil na to web iSport.cz.

Tréner Norbert Hrnčár stratil po odpískaní penalty nervy.
Tréner Michaloviec Hrnčár po odpískanej penalte stiahol hráčov z ihriska: Ako na Spejblovi a Hurvínkovi! Zobraziť článok

Hloušek za Zlín naposledy nastúpil vlani v septembri, potom sa zotavoval zo zranenia. Moravský klub mu pozastavil zmluvu, tréner Pavel Vrba priznal, že netuší, kde sa niekdajší veľký talent českého futbalu aktuálne nachádza.

"Neviem, či je na maródke, alebo niekde v Brazílii na pláži. Videl som ho na začiatku zimnej prípravy a potom sa stratil. Odvtedy ho niekto hľadá. Neviem kto, ja to nie som," povedal Vrba na tlačovej konferencii po sobotňajšej ligovej prehre 2:3 so Spartou.

Wanda je poriadna sexica, na internete má milióny fanúšikov.
Mala Icardiho manželka románik s Maradonom († 60)? Wanda prehovorila: Prinieslo mi to úspech Zobraziť článok

Podľa verejne prístupného insolvenčného návrhu má Hloušek pohľadávky aj u ďalších futbalistov. Fínskemu záložníkovi Kasperovi Hämäläinenovi, bývalému spoluhráčovi z Légie Varšava, dlhuje 224.000 eur (asi 5,3 milióna českých korún) a útočníkovi Tomášovi Necidovi z Bohemians 1905 sumu 332.000 českých korún (vyše 14 tisíc eur). Menšie sumy si požičal od Tomáša Smolu alebo Michala Bezpalca.

Nela Lopušanová zažiarila na nedávnych MS do 18 rokov.
Štýlová oslava narodenín: Desať gólov a potom prekvapenie od spoluhráčok Zobraziť článok

Hloušek neplatil ani poistenie, cez 800.000 korún (vyše 33 tisíc eur) dlhuje finančnému úradu na daniach, pohľadávky má aj v českých a poľských bankách a ďalších inštitúciách. Zlín podľa návrhu vyplácal krajnému bekovi do vlaňajšieho septembra mesačne 96.800 korún (vyše 4000 eur), potom ale dostáva iba čiastku 12.000 korún (asi 500 eur).

Osemnásobný reprezentant v českej najvyššej súťaži pred Zlínom pôsobil v Jablonci, Slavii a Plzni. V Nemecku si zahral za Kaiserslautern, Norimberg a Stuttgart a v Poľsku za Légiu, kde získal tri tituly. Hlouškovu kariéru ovplyvnili časté zranenia.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});