Mala Icardiho manželka románik s Maradonom († 60)? Wanda prehovorila: Prinieslo mi to úspech

Modelka Wanda Nara (36) je už niekoľko rokov manželkou a agentkou Maura Icardiho (30). Argentínčanka bola v minulosti predmetom mnohých ...

Modelka Wanda Nara (36) je už niekoľko rokov manželkou a agentkou Maura Icardiho (30). Argentínčanka bola v minulosti predmetom mnohých škandálov. Teraz sa hovorí o jej romániku so zosnulým Diegom Maradonom.

Fotogaléria

Wanda má za sebou kontroverznú minulosť. Icardi odišiel svojho času z Interu Miláno práve pre ňu, verejne kritizovala klub a žiadala zvýšenie platu pre svojho manžela. „Len vytvára problémy! Veľa rozpráva a spálila zem okolo Maura,“ komentoval jej správanie bývalý taliansky futbalista Antonio Cassano.

Wanda sa dostala do povedomia aj pre vzťahy s mužmi. V minulosti ju Icardi vyfúkol spoluhráčovi Maxi Lopezovi, s ktorým bol navyše kamarát. Nara mala prežiť intenzívny románik aj s Marcelom Brozovičom. Ale to zďaleka nie je všetko.

Podľa informácií, ktoré sa objavili v programe Belve na stanici Rai 2, sa mala Wanda vyspať aj s Diegom Maradonom. Podľa novinárov prišla modelka na párty do jeho domu, kde malo počas noci prísť k intímnemu zblíženiu.

„Nemala som s Diegom sex! Novinári si tento príbeh vymysleli. Pravda je, že som bola v jeho dome na párty. Potom sa začali šíriť klebety, že sme tam spolu spali. Tieto fámy mi priniesli úspech, ale medzi nami sa nič nestalo,“ reagovala Nara, ktorá poprela aj milenecký pomer s Brozovičom. 

V posledných mesiacoch sa veľa hovorilo o odlúčení Wandy od Maura Icardiho. Argentínčanka obvinila manžela z nevery a médiá informovali, že sa ich manželstvo definitívne rozpadlo. „Je to môj manžel, sme spolu, vždy sme boli rodina. Bol so mnou prakticky celý život. Dúfame, že to tak zostane,“ dodala kontroverzná Wanda Nara.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});