Vlhová po Krkonošiach pôsobila totálne rezignovane: Kríza vo vzťahu s Michalom?!

Čo sa to s ňou deje?! Pre Petru Vlhovú (27) mal byť víkend v Špindlerovom Mlýne oslavou lyžovania, namiesto toho však pred nadšenou slovenskou ...
  • Zdroj: instagram/PetraVlhova

Čo sa to s ňou deje?! Pre Petru Vlhovú (27) mal byť víkend v Špindlerovom Mlýne oslavou lyžovania, namiesto toho však pred nadšenou slovenskou kulisou zlyhala. Najmä po nedeľňajšom 13. mieste v slalome pôsobila až rezignovaným dojmom. Dokonca naznačila problémy v súkromnom živote! Prechádza si šampiónka spod Tatier vzťahovou krízou?

FOTOGALÉRIA: Víkendové fiasko Petry Vlhovej kvôli kríze vo vzťahu?!

Zástupy slovenských fanúšikov v Špindli povzbudzovali Vlhovú z celých síl, ani to však nezabránilo jednému z jej najhorších výsledkov posledných rokov.

„Nemám čo povedať... Ja totiž ani neviem, koľká som skončila. Necítila som sa dobre a pokazila som to aj v sobotu aj v nedeľu. Chcem na tento víkend čo najrýchlejšie zabudnúť. Potrebujem si hlavne oddýchnuť, aj mentálne. Potom sa opäť budem venovať lyžiam a pripravím sa na MS,“ sypala si v cieli popol na hlavu.

Fanúšikovia Petry Vlhovej uprednostnili bublinky.
Spokojní fanúšikovia v Špindli: Chutné klobásy a nízke ceny! Zobraziť článok

Kam zmizol priateľ?

Tak ako naposledy v Taliansku, aj v Česku chýbal medzi Vlhovcami opäť Petrin priateľ Michal. Ten mal podľa informácií od jeho kamarátov v Špindli byť, no nakoniec si to rozmyslel! Už po pretekoch vo Flachau (10. januára) odletel pracovne do Toronta, no odtiaľ sa nevrátil do Európy, ale náhle uprednostnil výlet do Ázie.

„Mám pocit, že táto sezóna je taká hore-dole - a tak sa aj cítim. Súkromne či osobne... Ale bojujem!“ povzdychla si víťazka veľkého krištáľového glóbusu z roku 2021 a dodala: „Snažím sa hlavne ísť svoje jazdy, ale jednoducho som sa necítila dobre. Beriem to tak, ako to je. Teraz si chcem primárne poriešiť svoje osobné veci, keď budem na pár dní po dvoch mesiacoch doma.“

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová.
Shiffrinová si Špindl užila: Najlepšia kamarátka v Prahe a pikoška na záchodoch! Zobraziť článok

Rozdielne predstavy?

V spojitosti s Michalovou absenciou v Špindli sa vynorili špekulácie o kríze v ich vzťahu. Zdroj blízky tímu Vlha tvrdí, že Petra sa už od leta snaží dostať ich vzťah na vyššiu úroveň, možno aj vo forme sobáša. Vyšportovaný a rozcestovaný podnikateľ a extréner Michal však má nateraz o budúcnosti iné predstavy.

Nemá očakávania

Liptáčka pôsobí v posledných dňoch rezignovane. „Hovoril som s ňou pár minút. Je veľmi smutná,“ povedal nám človek, ktorý mal možnosť mať s ňou krátky osobný rozhovor. Po tom, ako šance na prestížne trofeje vo Svetovom pohári miznú, majú byť pre Vlhovú prioritou februárové MS vo Francúzsku. „Potrebujem len čas a dobre sa vyspať. Ako to dopadne, tak to dopadne. Nemáme očakávania. Budeme to brať, že urobíme maximum, aby sme zabojovali o medaily. Keď to nevyjde, tak to nevyjde,“ trúsi zo seba polorezignované vyjadrenia, ktoré fanúšikov znepokojujú.

Na snímke vpravo americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová, vľavo Slovenka Petra Vlhová.
Prečo Vlhová nestačí na Shiffrinovú? Česká legenda si myslí, že toto je rozhodujúce Zobraziť článok

Kto je Michal Kyselica (30)?

Začínal ako futbalista, no pre zranenie sa musel profesionálnej futbalovej kariéry vzdať. Kyselica je dnes autorom publikácie Prekonaj Svoj Limit, biznis konzultant, online podnikateľ a fitnes tréner. Od roku 2011 vytvoril niekoľko online biznisov a konzultoval spoločnosti v Kanade, Španielsku či vo Švajčiarsku. Zároveň je aj vášnivý cestovateľ. Počas potuliek po svete sa stretol aj s Robinom Sharmom, autorom knihy Mních, ktorý predal svoje Ferrari.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});