Škondrič posiela uštipačný odkaz Marpovi: Ak sa pos*al, tak ho v ďalšom zápase ani nechcem!

Na piatkovej tlačovej konferencii RFA oznámil majiteľ a promotér organizácie Boris Marhanský smutnú správu pred blížiacim sa turnajom ...
  • Zdroj: instagram/realfight.arena

Na piatkovej tlačovej konferencii RFA oznámil majiteľ a promotér organizácie Boris Marhanský smutnú správu pred blížiacim sa turnajom v Prahe. Hlavný ťahák tohto večera, SUPERFIGHT v boxe medzi Marpom a Iljom Škondričom sa kvôli zraneniu Marpa odkladá na jar budúceho roka.

Táto informácia bola oznámená aj za účasti samotného Marpa a jeho agenta Radima Tauchena. „No paradoxne to bolo posledné kolo sparingu a trafil som zadný direkt a ohol som si nejak celú ruku. Zle som si ju spevnil. Mrzí ma to voči Iljovi, viem, že sa tvrdo pripravoval,“ vysvetľoval svoje zranenie ruky Marpo.

Ilja Škondrič sa o tejto skutočnosti dozvedel v podstate cestou naspäť z prípravného kempu v Thajsku. „Toto ja nechápem, však človek by si mal dávať pozor, keď vie, že má pár dní do zápasu, aj keď samozrejme, toto je tvrdý šport, ku ktorému zranenia patria a určite netvrdím, že si zranenie vymýšľa. Takže dúfam, že necukol a že sa skutočne jedná o zranenie, lebo ja som sa pripravoval naozaj tvrdo. Na tri týždne som odišiel od rodiny, aby som absolvoval kemp v Thajsku a stálo ma to kopu peňazí, takže som samozrejme nahnevaný, že sa tento zápas zrušil,“ reaguje Škondrič na vzniknutú situáciu.

„Marpo sa mi nezdal nejako extra moc naladený do boja, ale samozrejme, môžem sa mýliť. Sám len dúfam v to, že odstúpil len kvôli zraneniu, aj keď mu ho pochopiteľne vôbec neprajem,“ hovorí Ilja, ktorý svoju prípravu na tento zápas hodnotí veľmi pozitívne. Podarilo sa mu upraviť váhu podľa plánu a všetko sa zaobišlo bez zranení. „Mal som tvrdú a kvalitnú prípravu, preto dúfam, že je to zranenie skutočné, lebo ak sa dosral, tak ho v ďalšom zápase ani nechcem!“ pritvrdil a uzavrel túto tému.

Na tlačovej konferencii však rovnako zaznelo, že sa na verejnom vážení pred turnajom v Prahe objaví svetové meno, držiteľ čierneho pásu BJJ, ex šampión UFC a PRIDE, Antonio „Minotauro“ Nogueira, na ktorom samotný Ilja Škondrič za jeho slávnej éry vyrastal. „Pozeral som všetky jeho zápasy aj v PRIDE a potom aj v UFC a je to aj tréner BJJ, tak ako ja, takže jeho štýl ma vždy bavil, určite by som teda s ním chcel bojovať, je to predsa legenda,“ obdivoval Ilja svojho potenciálneho súpera a dodal, že sa napriek Marpovmu zraneniu do Prahy veľmi teší, či už kvôli Minotaurovi alebo atmosfére, ktorú tam fanúšikovia vytvoria. RFA 7 v pražskej hale Královka však aj napriek tejto strate na karte prinesie veľmi zaujímavé zápasy, na konci ktorých spoznáme aj prvého šampióna organizácie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});