Test na doping sa poriadne zvrtol: Legendárny bojovník chcel zabiť kontrolórov!

Ikonický zápasník a dlhoročný šampión prestížnej organizácie UFC si zarobil na obrovský problém! Jon Jones (36) sa totiž pri náhodnom ...
  • Zdroj: Instagram/@jonnybones

Ikonický zápasník a dlhoročný šampión prestížnej organizácie UFC si zarobil na obrovský problém! Jon Jones (36) sa totiž pri náhodnom testovaní drog v jeho krvi správal viac než neprofesionálne. Z celej situácie napokon vznikol incident, ktorý viedol k zatknutiu a predvolaniu pred súd. Údajný hriešnik tak má čo vysvetľovať.

FOTOGALÉRIA: Jon Jones

Slávneho Američana v jeho dome navštívila antidopingová dôstojníčka Crystal Martinezová spolu s kolegom Jeromem Romerom. Dôvodom ich príchodu bol drogový test. V mene agentúry Drug Free Sport International, ktorá má zmluvu s UFC, prišli Jonesovi odobrať vzorku moču. 

To sa však rodákovi z New Yorku absolútne nepáčilo, čo dal jasne najavo vysoko nevhodným a agresívnym správaním. Spomínaná kontrolórka tvrdila, že bol veľmi naštvaný, vzal jej telefón, priblížil sa jej tvárou v tvár a povedal: „K**va, prečo ste prišli tak skoro? Viete, čo sa stane ľuďom, ktorí prídu do môjho domu? Skončia mŕtvi.“

 

Muž s prezývkou „Bones" následne na svojom Instagrame zverejnil dlhé vyhlásenie, v ktorom uviedol, že bol frustrovaný neprofesionalitou dvoch antidopingových agentov. Trvá však na tom, že ich stretnutie sa skončilo priateľsky a nešlo o nič desivé. Dokonca zdieľal aj video, na ktorom Martinezová a Romero opúšťajú jeho pozemok. Tvrdí, že si s nim vymenil podanie ruky a objatie.

Martinezová v správe uviedla, že zápasník nebol počas odberu schopný močiť, čo ju prinútilo navrhnúť krvný test. Podľa nej ho ale práve tento návrh ešte viac rozhneval. Takisto uviedla, že Jones mohol byť opitý a že sa im vyhrážal žalobou. Po chvíli však Jones odišiel s Romerom a vrátil sa aj s potrebnou vzorkou moču.

Slovenský MMA bojovník Ľudovít Klein.
Hviezdny slovenský MMA bojovník pozná meno ďalšieho súpera: Čaká ho najťažšia skúška v kariére! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});