Tréner Weiss prelomil mlčanie: Gerson? Nebudem od rána do...

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v piatkovom zápase 4. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina ...

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v piatkovom zápase 4. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina 3:0. V zostave chýbal ofenzívny žolík Gerson Rodrigues. Tréner Vlado Weiss st. prvýkrát prehovoril o problémovom hráčovi.

Fotogaléria

Slovan vyhral v Žiline rozdielom triedy a zvedaví novinári sa okrem zápasu trénera pýtali aj na Gersona Rodriguesa. „Vyhodiť niekoho je ľahké, ale ťažké je riešiť danú situáciu, ktorá niekedy vznikne,“ uviedol pre Nova Sport tréner Weiss.

„Nebudem dookola komentovať Gersona od rána do večera, je tu 10 alebo 15 iných hráčov, ktorí nastúpili. Je v kádri, odo mňa dostal disciplinárny trest, nebol nominovaný, hrali iní, bodka," dodal 59-ročný kormidelník, ktorý nechcel o téme viac hovoriť.

Luxemburský reprezentant si koncom marca vypočul verdikt súdu. Ten rozhodol, že spáchal tri násilné skutky. Vinný je z domáceho násilia na bývalej partnerke a dvoch roztržiek na verejnosti. Dostal podmienečný trest na 18 mesiacov a pokutu 1 500 eur.

Milan Škriniar vsietil prvý gól v drese PSG.
Šéf ligy prehovoril o prestupe desaťročia: Osud Mbappého je spečatený! Zobraziť článok

Alexander Vencel st.
Legendárny Vencel st. oslávil jubileum: Prehovoril aj o repre: Za Calzonu radšej Slováka! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});