Kucka si nebral servítku pred ústa: TAKTO sa správal problémový legionár!

Futbalový Slovan Bratislava síce po šiestykrát obhájil titul v slovenskej najvyššej futbalovej súťaži, no sezóna sa nezaobišla bez komplikácii. ...
  • Zdroj: TASR

Futbalový Slovan Bratislava síce po šiestykrát obhájil titul v slovenskej najvyššej futbalovej súťaži, no sezóna sa nezaobišla bez komplikácii. Azda tou najväčšou bol zimný príchod legionára Gersona Rodriguesa, ktorý mal nahradiť dlhoročnú ofenzívnu oporu Aleksandara Čavriča. Obrovský potenciál však nenaplnil.

FOTOGALÉRIA: Kucka si nebral servítku pred ústa

Luxemburský reprezentant prišiel k „belasým" na ročné hosťovanie koncom februára. Svoje kvality ukázal v úvodných piatich zápasoch, keď strelil päť gólov a získal cenu pre hráča mesiaca. Prevziať si ju ale už neprišiel.

Na ceste z reprezentačného zrazu sa omeškal, čo sa trénerovi Weissovi st., pochopiteľne, nepáčilo a vyradil ho z kádra. Aj keď sa Rodrigues vyjadril, že by v Slovane najradšej zostal, s najväčšou pravdepodobnosťou si dres klubu z hlavného mesta Slovenska už nikdy neoblečie.

Milan Škriniar podstúpi na budúci týždeň v katarskej Dauhe operáciu zraneného ľavého členka.
PSG sa chce zbaviť Škriniara: Na predaj už toto leto! Zobraziť článok

V rodnej vlasti dostal podmienečný trest odňatia slobody na 18 mesiacov a pokutu 1 500 eur za vinu pri troch násilných trestných činoch. Vedenie Slovana s ním tak rozväzuje kontrakt. Napraviť problémovú povahu sa pritom niekoľkokrát pokúšali aj ostrieľaní tímoví kolegovia. Žiaľ, neúspešne.

„Skúšali sme ho dať dokopy, ale to sa nedalo. Stratený prípad. On mal jednoducho svoj smer. Mali sme pocit, ako keby každý deň potreboval nejaký problém - pohádať sa, niečo vyprovokovať. Viete, keď človek príde na štadión a hneď v prvý deň pošle doktora niekam, lebo od neho chce, aby šiel na vyšetrenie. A len sa to stupňovalo,“ povedal v podcaste My sme Slovan Bratislava Juraj Kucka.

Aby toho nebolo málo, reprezentačný záložník prezradil aj ďalšie nepríjemnosti zo zákulisia: „Futbalovo mal aj dobré veci, ale inokedy zase úplne nezmyselné. Nedodržiaval pravidlá, neviem, či niekedy prišiel načas na tréning. S Vladom (pozn. red. Weissom ml.) sme sa s ním rozprávali, no celá kabína sa zhodla, že bude asi lepšie, ak nebude v kolektíve, pretože ho rozbíjal. Skrátka sa nechcel zmeniť,“

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk