Tréner Weiss st. prehovoril o svojej budúcnosti: Nechcem nič konkretizovať, ale...

Tréner Vladimír Weiss st. (59) by rád pokračoval na lavičke futbalistov Slovana aj v budúcej sezóne. Uviedol to po víťazstve 5:1 nad ...

Tréner Vladimír Weiss st. (59) by rád pokračoval na lavičke futbalistov Slovana aj v budúcej sezóne. Uviedol to po víťazstve 5:1 nad Ružomberkom v záverečnom 10. kole nadstavbovej časti Niké ligy.

Fotogaléria

"Belasí" sa po stretnutí tešili zo šiesteho titulu v rade a celkovo štrnásteho v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži.

"Nechcel by som to teraz konkretizovať. Rád by som zostal, keď uvidím, že mužstvo má opäť šancu bojovať o titul a pohárovú Európu. To je otázka aj na vedenie, netlačím sa nikam. Chcel by som pracovať ďalej, ale uvidím, teraz som unavený," povedal v rozhovore pre Šport24.sk  Weiss st. vo chvíli, keď si jeho zverenci užívali oslavy s fanúšikmi na hracej ploche a neskôr na námestí pred štadiónom.

Jeho tím účinkoval opäť na troch frontoch a v skončenej sezóne absolvoval 52-zápasovú porciu. V lige zvíťazil s priepastným pätnásťbodovým náskokom pred druhým FC DAC 1904 Dunajská Streda.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

"Samozrejme, som rád, že Slovan získal ďalší titul. Paradoxne nás to nestálo toľko síl, ako v uplynulých dvoch sezónach. Vtedy sa rozhodovalo až v závere, hlavne v minulom ročníku. Odišlo niekoľko kľúčových hráčov, uhrali sme to však s väčším náskokom. Ale na druhej strane to môže byť varovný prst, musíme rozmýšľať a posilniť sa pred začiatkom novej sezóny. Aj keď gro mužstva je dobré, aj sa obnovili zmluvy skúseným kľúčovým hráčom. Z tohto pohľadu som rád, ale Slovan čaká veľa práce do budúcnosti, keďže nikto nespí a konkurencia vždy bude," povedal pre Šport 24.sk kormidelník obhajcu titulu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk