Rodina Mareka Hamšíka má novú záľubu: Kohúta vymenil za sliepky

Počas kariéry nosil na hlave kohúta, po jej konci môže chovať živého. Bývalý slovenský futbalista Marek Hamšík (36) sa stíha teraz venovať ...
  • Zdroj: TASR

Počas kariéry nosil na hlave kohúta, po jej konci môže chovať živého. Bývalý slovenský futbalista Marek Hamšík (36) sa stíha teraz venovať činnostiam, na ktoré počas kariéry ani nepomyslel. Najnovšie si s manželkou Martinou (35) zadovážili nevídane luxusný kurník aj so sliepkami.

FOTOGALÉRIA: Marek Hamšík

Bývalý kapitán reprezentácie ukončil kariéru minulý rok aj kvôli tomu, aby mohol venovať svoj čas manželke Martine, a najmä trom deťom - dcérke Melisse a synom Lucasovi a Christianovi.

Veľkonočný nápad

V obci Badín neďaleko Banskej Bystrice majú Hamšíkovci honosnú vilu s bazénom, jazierkom s rybami či multifunkčným ihriskom. Začiatkom tohto týždňa sa však Hamšík na instagrame pochválil, že do ich rezidencie pribudol kurín aj so sliepkami.

Hamšík dorazil do Ostravy až po skončení zápasu.
Marek Hamšík prišiel o zápas s Kazachstanom: Svoje prvé MS sledoval v aute! Zobraziť článok

Jeho manželka Martina prezradila, ako došlo na to, že sa rozhodli chovať sliepky. „Máme novú záľubu. Vzniklo to tak, že už v apríli, keď bola Veľká noc, tak sme si objednali násadové vajíčka, z ktorých sa nám vyliahli malé kuriatka. Za ten čas sme stihli zriadiť a zariadiť kurín,“ vysvetlila pre Šport24.sk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk