Tréner Weiss prelomil mlčanie: Gerson? Nebudem od rána do...

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v piatkovom zápase 4. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina ...

Futbalisti Slovana Bratislava zvíťazili v piatkovom zápase 4. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul na pôde MŠK Žilina 3:0. V zostave chýbal ofenzívny žolík Gerson Rodrigues. Tréner Vlado Weiss st. prvýkrát prehovoril o problémovom hráčovi.

Fotogaléria

Luxemburčan si minulý týždeň plnil reprezentačné povinnosti, no zo zrazu sa nevrátil v čas. Slovanu ani neoznámil dôvod svojej neprítomnosti a nebol k dispozícii v zápase s Podbrezovou.

Gerson sa momentálne pripravuje individuálne a na šláger kola do Žiliny ani necestoval. Tréner Weiss st. problémového hráča vyradil z A-tímu.

„Sú to interné záležitosti klubu a interne si túto situáciu vyriešime. Viac k tomu nemám momentálne čo povedať,“ povedal pre portál sport24.sk Ivan Kmotrík mladší.

Vo štvrtok navyše z tréningu s fyzioterapeutom Slovana Ľudovítom Nemcom zverejnil video. „Páni, znova sme to dali! Tento chlap ma neprestáva zabíjať. Zabíja ma každý deň, ale robíme to pre moju budúcnosť. Ďakujem ti šéfe,“ odkázal Rodrigues spomínanému Nemcovi.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});