O zdravotnom stave Sagana prehovoril jeho brat Juraj: Takáto je pravda!

Slovenský cyklista a trojnásobný majster sveta Peter Sagan (34) je už po operačnom zákroku srdca. Stalo sa tak v stredu v Taliansku a ...

Slovenský cyklista a trojnásobný majster sveta Peter Sagan (34) je už po operačnom zákroku srdca. Stalo sa tak v stredu v Taliansku a podľa jeho slov všetko prebehlo bez problémov.

Fotogaléria

Operácia

A to, čo avizoval, sa stalo aj realitou a v stredu sa podrobil chirurgickému zákroku. „Ahojte, priatelia moji! V prvom rade vám všetkým ďakujem za krásne správy podpory, veľmi veľa pre mňa znamenajú. Chcel by som vám dať stručné novinky o mojom zdraví.

Cítim sa veľmi dobre po rýchlej zastávke, ktorú moje srdce potrebovalo, a po 15 dňoch oddychu som si istý, že budem späť na bicykli trénovať,“ vyjadril sa trojnásobný majster sveta.

Martina je bývalou účastníčkou speváckej súťaže Superstar.
Na štadióne bolo horúco: TÁTO sexi superstaristka otvárala zápas Slovana s Košicami! Zobraziť článok

Mali byť spolu

Denník Nový Čas oslovil aj jeho staršieho brata Juraja, aby zistil, v akom stave je úspešný cyklista. „S Peťom som ešte osobne nehovoril, pretože sa nachádzam s tímom v Slovinsku a mali sme tu preteky,“ začal bývalý úspešný cyklista s tým, že sa bratia však čoskoro spolu porozprávajú.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});