Oni sa zbláznili! Aj bábätká budú na OH potrebovať celý lístok!

Žiaden prvý apríl, ale rozhodnutie organizátorov letnej olympiády v Paríži. Tento nehorázny verdikt veru pobúril všetkých priaznivcov ...
  • Zdroj: SITA

Žiaden prvý apríl, ale rozhodnutie organizátorov letnej olympiády v Paríži. Tento nehorázny verdikt veru pobúril všetkých priaznivcov športu, nielen tých francúzskych.

FOTOGALÉRIA: OH Paríž

Šokujúce vyhlásenie, s ktorým prišli organizátori parížskych hier, že všetky vekové kategórie môžu na parížsku olympiádu vstúpiť len s lístkom za plnú cenu, vyvolalo obrovské rozhorčenie, uvádza Eurosport. Na základe rozhodnutia treba zaplatiť cenu aj za niekoľkomesačné bábätká, aj keď neobsadia miesto na sedenie.

Viacerí rodičia sa sťažovali, že od zakúpenia lístka už pred dvoma rokmi do rodiny pribudol ďalší člen a novorodenca jednoducho nemôžu nechať doma. Ďalším problémom je, že vzhľadom na to, že vstupenky boli zakúpené v minulosti, nemusí už zostať miesto pre takýchto nových priaznivcov... Títo rodičia sa obrátili na usporiadateľov, a dostali nečakanú odpoveď.

„Rodičia by mali počítať s tým, že atmosféra a prostredie arén nemusí byť také dobré pre pohodu maloletých. Neodporúčame, aby ste na olympiádu priviedli svoje deti mladšie ako štyri roky,“ odkázali im organizátori.

Pre zaujímavosť: na OH v Londýne (2012) si organizátori vypýtali pre tých menších sumu zodpovedajúcu ich veku, a tak muselo sedemročné dieťa zaplatiť sedem libier. Tí, ktorí sa ešte nenaučili chodiť, mohli hry navštíviť zadarmo. Olympijské hry v Riu (2016) a Tokiu (2020) boli zľavnené pre deti, študentov a zdravotne postihnutých. Paríž bude aj v tomto celkom iný...

Alexandra Hovancová získala Krištáľové krídlo za filantropiu.
Silný príbeh bývalej volejbalistky: Kráska mamou 16 detí na plný úväzok! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});