Šokujúca smrť kulturistickej hviezdy († 34): Odhalili príčinu tragédie!

V septembri šokovala kulturistický svet smrť hviezdneho Neila Curreyho († 34), bývalého účastníka prestížnej súťaže Mr.Olympia. Zverejnili ...
  • Zdroj: instagram @neil_curry

V septembri šokovala kulturistický svet smrť hviezdneho Neila Curreyho († 34), bývalého účastníka prestížnej súťaže Mr.Olympia. Zverejnili príčinu jeho smrti! TOTO ho zabilo.

Minulý rok v septembri šokovalo celý kulturistický svet tragické úmrtie účastníka prestížnej súťaže Mr.Olympia 2022 Neila Curryho, mal len 34 rokov. Jeho bezvládne telo našli v byte v anglickom Sheffielde. Teraz sú známe výsledky vyšetrovania - Curryho zabil smrtiaci koktejl liekov, drog a steroidov! Informuje o tom The Sun.

Neilovi Currymu sa stala osudnou smrtiaca kombinácia metamfetamínu a kokaínu. Jeho telo doplatilo aj na dlhodobé užívanie steroidov a práve z toho vinia jeho rodičia tragický koniec kulturistickej hviezdy. Nigel a Sandra Curreyovci na súde hovorili o tom, ako ich syn pracoval ako osobný tréner predtým, ako sa vydal na dráhu profesionálneho kulturistu.

Kedysi svetová kulturistka je teraz úspešnou pornoherečkou.
Bývalá svetová kulturistka zmenila prácu: Nahé fotky jej zarábajú milióny! Zobraziť článok

Splnil si sen účasťou na Mr.Olympia 2022, ale zápasil s nepriaznivými genetickými faktormi a preto sa čoraz viac spoliehal na užívanie steroidov. Jeho rodiča vyhlásili, že užívanie zakázaných látok sa Currymu "vymklo spod kontroly" a začiatkom roku 2023 "bol depresívny a izolovaný", odstrihol sa od svojej rodiny.

Vyhlásili, že "užívanie steroidov ovplyvnilo jeho duševné zdravie a spôsobilo jeho smrť". Okrem účasti na Mr.Olympia 2022 patrilo k jeho najväčším úspechom víťazstvo na súťaži New York Pro. Žiaril aj na súťažiach po Európe, v Kuvajte a Japonsku.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});