Obrovský problém v reprezentačnom tíme: Hráči sa opili v bare, jeden z nich sa zranil!

Poľská reprezentácia do 17 rokov si bude na majstrovstvách sveta musieť vystačiť len so 14 futbalistami.
  • Zdroj: northfoto

Poľská reprezentácia do 17 rokov si bude na majstrovstvách sveta musieť vystačiť len so 14 futbalistami.

Počas záverečného sústredenia, ktoré sa konalo na Bali, sa štyria členovia tímu opili v bare a následne boli vedením tímu poslaní naspäť domov. Jeden z mladíkov si cestou z baru dokonca spôsobil zranenie, keď si rozsekol obočie.

Ilustračná fotografia.
Tragédia na ihrisku: Futbalový útočník (†28) zomrel počas zápasu Zobraziť článok

"Toto je naše a moje osobné veľké zlyhanie," vyjadril sa sklamane kouč tímu Marcin Wlodarski. "Musíme byť dôslední. Už skôr sa stalo, že niekto porušil predpisy. Hráč, ktorý to urobil, tu s nami na majstrovstvách sveta je. Chceme tiež podať ruku a vzdelávať. Toto je krok k vzdelaniu. Niektoré situácie si nemôžeme dovoliť. Verím, že to tí chlapci pochopia a raz v budúcnosti sa k nám vrátia. Mladí robia hlúposti, ale nevylučujeme ich do konca života," hovorí poľský kormidelník.

Tím si tak musí vystačiť s minimom hráčov, keďže pravidlá FIFA umožňujú zapísanie ďalších hráčov na súpisku len v prípade choroby alebo vážneho zranenia.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Nečakaná novinka o Schumacherovi: Fanúšikovia sa možno čoskoro dozvedia pravdu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});