Niké liga: Slovan v derby rozstrieľal Košice, Trenčín opäť stratil body

 Futbalisti AS Trenčín prehrali v nedeľňajšom zápase 12. kola Niké ligy so Spartakom Trnava 2:3. V druhom stretnutí hráči Slovana Bratislava ...

Futbalisti AS Trenčín prehrali v nedeľňajšom zápase 12. kola Niké ligy so Spartakom Trnava 2:3. V druhom stretnutí hráči Slovana Bratislava zvíťazili nad Košicami 4:0.

Fotogaléria

AS Trenčín - FC Spartak Trnava

Futbalisti Trenčína tak po výbornom vstupe do sezóny získali v uplynulých troch stretnutiach iba jeden bod. Víťazný gól Spartaka dal v 77. minúte Philip Azango, pre ktorého to bol druhý presný zásah v stretnutí.

Trnavčania sa dostali do vedenia v 15. minúte, keď dostal Azango loptu do siete aj s prispením teču. Za domácich však dvakrát skóroval Eynel Soares a Trenčania sa v úvode druhého polčasu dostali bližšie ku trom bodom.

Slovenský cyklista Peter Sagan.
Tak tohto kolegu by pri Saganovi nečakal nikto: Z nepriateľov kamaráti? Zobraziť článok

Trnavčania sa však nezlomili. Nerozhodný stav zariadil v 62. minúte štvrťhodinu po príchode na trávnik bývalý kapitán Trenčanov Filip Bainovič a víťazný gól dal Azango v 77. minúte po individuálnej akcii presnou strelou z uhla.

Niké liga – 12. kolo:
      AS Trenčín - FC Spartak Trnava 2:3 (1:1)
      Góly: 41. a 51. Soares - 15. a 77. Azango, 62. Bainovič. Rozhodcovia: Očenáš – Pozor, Straka, ŽK: Kmeť, Gajdoš, Bariš, Soares - Šulek, Kompan Breznik, Azango, Koštrna, 4256 divákov
      Trenčín: Vozinha – Kmeť, Stojsavljevič, Bondarenko, Kozlovský – Gajdoš (62. Hollý), Bariš - Gong (88. Jude), Ibrahim, Soares - Kupusovič (88. Akila)
      Trnava: Takáč – Koštrna, Štetina, Kóša - Kompan Breznik, Šulek (90.+2. Procházka), Zeljkovič, Bernát (46. Bainovič) - Ofori (46. Ofori), Ďuriš (90. Ristovski), Azango (84. Ujlaky)    

Na snímke vpravo hráč Slovenska Michal Sipľak.
Úchvatný gól slovenského obrancu: Na TENTO zásah tak skoro nezabudne! Zobraziť článok

ŠK Slovan Bratislava - FC Košice

Úradujúci majster vďaka triumfu potvrdil prvé miesto v tabuľke a má na svojom konte 26 bodov. Druhá priečka patrí s jednobodovou stratou Žiline, ktorá však odohrala o zápas viac. Košice figurujú na desiatej pozícii.

Domáci od úvodu potvrdzovali rolu favorita a už v 6. minúte viedli po góle Strelca. "Belasí" krátko na to zvýšili vďaka Barsegjanovi na 2:0 a v úvodnej štvrťhodine sa presadil strelou spoza šestnástky aj Kucka. Slovanisti pokračovali naďalej v aktívnej hre a v prvom polčase Košiciam nedovolili ani jednu strelu na bránu.

(ilustračné foto)
Obrovská tragédia: Známy slovenský hokejista zahynul pod kolesami vlaku († 54) Zobraziť článok

Na začiatku druhej 45-minútovky dostal Tolič loptu za obranu, jeho strelu Kira ešte vyrazil, no následne Fabiš fauloval v šestnástke Strelca. Čavrič z penalty nezaváhal a upravil už na rozdiel štyroch gólov. Hostia si v ďalšom priebehu vytvorili niekoľko príležitostí, ale brankár Borjan si udržal čisté konto.

Niké liga - 12. kolo:
      ŠK Slovan Bratislava - FC Košice 4:0 (3:0)
      Góly: 6. Strelec, 9. Barseghjan, 14. Kucka, 47. Čavrič (z 11 m), ŽK: Kira (Košice). Rozhodovali: Kráľovič - Zemko, Vass, 6290 divákov.
      Slovan: Borjan - Blackman (81. Lovat), Bajrič, Križan, Zmrhal - Kucka (46. Lichý), Tolič, Savvidis - Barseghjan (66. Marcelli), Čavrič (66. Abubakari), Strelec (84. Vojtko)
      Košice: Kira - Fabiš, Šindelář, Jakubko – Golikov, Greššák (62. Gallovič), Faško, Petrák (37. Jonec) – Sovič (81. Anane), Medved (81. Sagna), Vasiľ (62. Liener)

Michael Schumacher je držiteľom siedmich majstrovských titulov v F1.
Vyjadrenie Schumacherovho právnika: Pre TOTO sa nikde nepíše o jeho stave Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});