Tak tohto kolegu by pri Saganovi nečakal nikto: Z nepriateľov kamaráti?

Na moment, keď Mark Cavendish (38) po kontakte s Petrom Saganom (33) na Tour de France utrpel zlomeninu kľúčnej kosti, v dôsledku čoho ...

Na moment, keď Mark Cavendish (38) po kontakte s Petrom Saganom (33) na Tour de France utrpel zlomeninu kľúčnej kosti, v dôsledku čoho bol Sagan následne diskvalifikovaný, si veľmi dobre pamätá celá cyklistická verejnosť.

Fotogaléria

„Rok predtým mu Sagan vyfúkol v Dohe titul majstra sveta a on skončil v slzách. Mark chcel jednoducho dokázať, že je rýchlejší. Celé sa to skončilo nešťastne,“ vyjadril sa vtedy k celému incidentu komentátor Eurosportu.17

Vyzerá to však tak, že obaja cyklisti si incident z roku 2017 vysvetlili a sú opäť priateľmi.

Na snímke vpravo hráč Slovenska Michal Sipľak.
Úchvatný gól slovenského obrancu: Na TENTO zásah tak skoro nezabudne! Zobraziť článok

„Podal som mu ruku, aby som mu pogratuloval tak, ako to obvykle robím ku každému víťazovi. Nemám nič proti nemu. Myslím si, že to, čo sa stalo v roku 2017, má v hlave stále on, nie ja. Posunul som sa ďalej a mám radosť z jeho víťazstiev,“ vyjadril sa nedávno Mark Cavendish.

Ich obnovené vzťahy dokazujú aj zábery exibičného podujatia v Singapure, počas ktorého si amatérski cyklisti budú môcť zmerať sily s veľkými hviezdami.

(ilustračné foto)
Obrovská tragédia: Známy slovenský hokejista zahynul pod kolesami vlaku († 54) Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});