Obrovská tragédia: Známy slovenský hokejista zahynul pod kolesami vlaku († 54)

Hokejový svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 54 rokov tragicky zahynul hokejový brankár a tréner Marko Milý.

Hokejový svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 54 rokov tragicky zahynul hokejový brankár a tréner Marko Milý.

Fotogaléria

Podľa informácií spravodajstva Zoznam ho mal v sobotu večer v Prešove zraziť nákladný vlak.

"S hlbokým smútkom v srdci oznamujeme, že nás vo veku 54 rokov navždy opustil otec, manžel, tréner, výborný kamarát a skvelý človek Marko Milý. V klube si ho budeme navždy pamätať ako večne usmiateho tvrdo pracujúceho brankára i trénera, ktorý odovzdával či už v A-tíme, alebo v mládeži svoje bohaté skúsenosti.

Marko stál pri klube aj v najťažších COVID-ových časoch a pre klub odvádzal nesmierne cennú prácu. Synovi Jurajovi a celej pozostalej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť, uvádza vyhlásenie HC Košice," uvádza sa vo vyhlásení hokejového klubu HC Košice.

Dvojnásobnú striebornú olympijskú medailistku zo ZOH 2018 v Pjongčangu diskvalifikovali po 1. kole v Söldene.
Prvá obeť sezóny: Olympijská medailistka bola vylúčená zo Svetového pohára Zobraziť článok

Počas svojej brankárskej kariéry pôsobil zväčša na východe Slovenska a tri sezóny odohral taktiež za košických oceliarov, s ktorými získal v sezóne 1998/99 pamätný extraligový titul.

Trénerskú kariéru v druhom najväčšom meste Slovenska odštartoval v sezóne 2014/15, keď Košice taktiež získali majstrovský titul. Ako tréner pri A-tíme pôsobil až do sezóny 2021/22.

Syn zosnulého brankára Juraj (26) aktuálne pôsobí v klube HC Prešov.

Na snímke predseda Smer-SD Robert Fico.
Česká legenda o Ficovi: Skorumpovaný mafián, je rovnaký ako Putin! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});