Bojovníka MMA priviedla k striptízu správa od kamaráta: Dones si košeľu, motýlika a olejček!

Už pri svojej premiére pod hlavičkou OKTAGON MMA ukázal, akým veľkým šoumenom je. Akonne Wanliss (31) si pozornosť publika užíva a byť ...
  • Zdroj: MMA

Už pri svojej premiére pod hlavičkou OKTAGON MMA ukázal, akým veľkým šoumenom je. Akonne Wanliss (31) si pozornosť publika užíva a byť stredobodom pozornosti pre neho nie je žiadny problém.

FOTOGALÉRIA: Akonne Wanliss

Anglický prospekt sa už v týchto dňoch naplno venuje perspektívnej kariére v bojových športoch, hoci ešte pomerne nedávno bol profesionálnym striptérom. Ako sa k netypickej práci vôbec dostal?

Keď mal 21 rokov, dokončil si trénerskú licenciu. Zamestnal sa vo veľkom fitness centre s množstvom pobočiek a nič nenasvedčovalo tomu, akou cestou sa poberie. Všetko zmenila správa od kamaráta, s ktorým sa v detstve venoval breakdancu.

Attila Végh vs Karlos Vémola
Végh by s Vémolom na kávu nešiel: Kedy bude odveta s Karlosom? Zobraziť článok

Raz mi napísal, či by som nemal záujem o víkendovú službu uvádzača v striptízovom klube. Povedal, nech si len kúpim košeľu, motýlika a detský olejček. Okrem adresy som žiadne ďalšie inštrukcie nedostal,“ začal Akonne Wanliss rozprávať svoj príbeh v podcaste Pavla Nerudu.

Po tom, čo sa dostavil na stanovené miesto, košeľu mu rozstrihali natoľko, že z nej ostal iba golier a rukávy. V momente, ako zistil koľko ľudí čaká pred klubom, zmocnila sa ho nervozita. Pred nadšenými ženami sa síce hanbil, no tento pocit sa mu začínal čoraz viac páčiť.

Cverna je odhodlaný uspieť.
Cverna spomína na začiatky v bojových umeniach: Bol som citlivý a bila sa za mňa moja sestra Zobraziť článok

Keď na pódium vyliezol prvý chlap, nikdy som nezažil takú divácku odozvu. Bol som na skvelých koncertoch, ale tých 350 dievčat šalejúcich v malom priestore bola iná liga,“ priznáva anglický rodák.

V potenciálne novom zamestnaní bol síce iba prvý deň, ale veľmi rýchlo sa utvrdil v tom, čomu sa chce venovať. „Keď skončil, opýtal som sa, koľko mu platia. Dávali mu trikrát toľko, koľko mne. Šiel som za šéfom a povedal mu, že chcem byť striptér. Dal mi tri mesiace na nacvičenie predstavenia. Takto začala moja cesta,“ vrátil sa zhruba o dekádu späť 31-ročný bojovník.

Keďže ho vychovávala prísna a zásadová matka, musel nájsť dostatok odvahy, aby jej oznámil, akým smerom sa vydal. Finálne odhodlanie prišlo po dvoch týždňoch v práci. Hoci očakával nepríjemnú reakciu, ostal veľmi príjemne zaskočený.

„Najskôr sa úplne zasekla, no po chvíľke sa rozrozprávala. Ako prvé pravidlo stanovila, že tomu nebudeme hovoriť striptíz, ale umelecké vystupovanie. Ďalšie pravidlo bolo, aby som sa postaral o to, nech som najlepší v histórii. Odľahlo mi, nemohol som tomu uveriť,“ spomína rodák z Jamajky.

Povedali by ste, že táto sexica sa mláti so ženami v klietke?
Povedali by ste, že táto sexica mláti ženy? Spieva a dráždi šteklivými fotkami Zobraziť článok

Ako herec a úspešný model sa objavil vo viacerých filmových snímkach a nechýbal ani na titulných stranách populárnych magazínov. Dráha vyzliekania sa je už ale minulosťou. „Som oficiálne v dôchodku. Vystúpil som s každou striptérskou skupinou vo Veľkej Británii. Nemám si už v tomto smere čo dokazovať, preto sa sústredím na svoju MMA kariéru,“ vraví muž s prezývkou „J3DI“.

S bojovými športami začal Akonne Wanliss až v roku 2018. Za pomerne krátky čas toho stihol neúrekom. Dvakrát sa stal amatérskym svetovým šampiónom, kraľoval ľahkej váhe Levels Fight League, tri duely absolvoval v prestížnom Bellatore a nikdy nebol ukončený pred časovým limitom. Povesť obrovského šoumena už potvrdil na pražskej Štvanici a v akcii ho opäť uvidíme už 4. novembra na turnaji OKTAGON 48 v Manchestri. Pred domácim publikom bude chcieť Brita zastaviť Jakub Bahník (9-4) ťahajúci šnúru štyroch triumfov v rade.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});