Otvorená spoveď Vémolovej ženy: Ťažká operácia kvôli zadku

Otvorená spoveď! Manželka najznámejšieho českého bojovníka Karlosa Vémolu (38) Lela Vémola (34) prezradila, že si prešla mimoriadne ťažkým ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Otvorená spoveď! Manželka najznámejšieho českého bojovníka Karlosa Vémolu (38) Lela Vémola (34) prezradila, že si prešla mimoriadne ťažkým obdobím. V Turecku totiž absolvovala náročnú a nebezpečnú operáciu.

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

„Bola to 6,5-hodinová komplikovaná operácia, z ktorej som sa dlho zotavovala,“ priznala Ceterová pre český portál Super.cz. „Mala som potrhané sedacie svaly, museli mi robiť rekonštrukciu. Preto bola operácia taká náročná,“ vysvetlila.

Karlos Vémola a jeho radosť po výhre nad Pavolom Langerom.
Krásne gesto Vémolu: Neuveríte, čo spravil s bonusom za výhru! Zobraziť článok

Manželka Terminátora Vémolu tiež prezradila, že počíta s tým, že nový implantát nebude mať večne. „Som realistka, nebudem to mať večne. Zvažovala som aj to, že si ho o pár rokov nechám vybrať. Karlos je s tým v pohode, bavila som sa s ním o tom. Bude to zasa náročné, ale pôjde to,“ prekvapila Lela.

Veru, sedem sekúnd stačilo Karlosovi, aby vypol svojho súpera.
Vémola vybavil obra Langera a rypol si do Végha: Najrýchlejšie k. o. v histórii Oktagonu Zobraziť článok

„Veľakrát som bola pokusným králikom a to by som žiadnej žene neželala. Preto som radšej išla do zahraničia, kde som vedela, že to bude minimálne na 80 percent v poriadku,“ uzavrela.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});