Zo životného zápasu nočná mora: Tragická smrť boxerského trénera

Boxerský tréner Diego Arrua (58) zomrel po tom, čo utrpel smrteľný infarkt počas sledovania najväčšieho zápasu kariéry svojej manželky.
  • Zdroj: instagram / @team_sabrinaperez

Boxerský tréner Diego Arrua (58) zomrel po tom, čo utrpel smrteľný infarkt počas sledovania najväčšieho zápasu kariéry svojej manželky.

Argentínsky tréner bol v trénerskom rohu na zápase svojej manželky Sabriny Perezovej o dočasný titul WBC v perovej váhe, v ktorom sa stretla s Austrálčankou Skye Nicolsonovou.

Päťdesiatosemročný Arrua medzi deviatym a desiatym kolom duelu náhle skolaboval a pomôcť už mu nedokázal ani rýchly zásah záchranárov.

"S hlbokým zármutkom sme boli informovaní o náhlom úmrtí argentínskeho trénera Diega Arrua, ktorý utrpel smrteľný infarkt počas zápasu Sabriny Perezovej v Tijuane," uviedol Mauricio Sulaiman, prezident organizácie WBC.

Sainz dosiahol čas 1:30,984 a získal svoju druhú pole position za sebou.
Šialená kvalifikácia F1 v Singapure: Vážna nehoda a pohroma Red Bullu Zobraziť článok

"Zdravotnícka služba urobila všetko, čo bolo možné, no Arrua napokon prišiel o život vo všeobecnej nemocnici." "Táto tragická udalosť nám pripomína krehkosť života a naše myšlienky sú so všetkými, ktorých sa to týka."

Tridsaťšesťročná Perezová nebola v ringu, keď hlásateľ po skončení zápasu čítal rozhodnutie, ktoré bolo len druhou prehrou v jej kariére v prvom zápase mimo Argentíny. Nicolsonová zvíťazila jednomyseľným rozhodnutím a získala dočasný titul WBC v perovej váhe a ôsme víťazstvo po sebe.

Perezová v auguste pre argentínsky denník El Destape uviedla srdcervúce citáty o svojom manželovi a trénerovi: "Nikto sa o mňa nikdy nebude starať tak ako on. Dobre spolu vychádzame a vzájomne sa dopĺňame. Už na prvý pohľad vieme, kedy je niečo dobré alebo zlé, v živote aj v zápasoch."

Juraj Slafkovský v drese Montrealu Canadiens.
Slafkovský opäť zbúral internet: Schudol 18 kilogramov, no ukázal skvelú formu! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});