Šéf futbalu je obvinený zo sexuálneho napadnutia: Za všetko môže tento bozk!

Predseda španielskeho futbalového zväzu Luis Rubiales (46) bol kvôli nevyžiadanému bozku po finále majstrovstiev sveta žien obvinený ...
  • Zdroj: SITA/AP

Predseda španielskeho futbalového zväzu Luis Rubiales (46) bol kvôli nevyžiadanému bozku po finále majstrovstiev sveta žien obvinený zo sexuálneho napadnutia a nátlaku. Informovala o tom španielska prokuratúra.

FOTOGALÉRIA: Luis Rubiales

Rubiales po triumfe španielskych futbalistiek pri ceremoniáli pobozkal na ústa záložníčku Jenni Hermosovú. Podľa funkcionára išlo o konsenzuálny bozk, Hermosová to však poprela a podala na neho trestné oznámenie.

Zopár šťastlivcov malo šťastie aj na foto s Ronaldom.
Šialená 5-minútová špacírka Ronalda! Čo všetko stihla za ten čas hviezda Portugalska? Zobraziť článok

Prokuratúra obvinila Rubialesa o dva dni neskôr. Podľa nových španielskych zákonov môže činovník dostať za sexuálne napadnutie trest v rozmedzí od pokuty až po väzenie na jeden az štyri roky.

Rubiales navyše čelí obvineniu z nátlaku na Hermosovú. Podľa prokuratúry po vypuknutí aféry tridsaťtriročnú futbalistku mexického celku Pachuca prinútil, aby vystúpila na jeho obranu.

Bezpečnostný manažér SFZ Peter France očakáva množstvo reklamácií na duplicitné lístky.
Ťahy priekupníkov so vstupenkami na Ronalda: Lístky upravili na viaceré mená?! Zobraziť článok

Rubialesa kvôli incidentu suspendovala svetová federácia FIFA a disciplinárne konanie s ním začal aj Španielsky športový tribunál.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});