Šialená 5-minútová špacírka Ronalda! Čo všetko stihla za ten čas hviezda Portugalska?

Ochranka, blázniví fanúšikovia a aj slzy dojatia. Futbalisti Portugalska odohrajú večer o 20.45 h na Tehelnom poli proti slovenskému ...
  • Zdroj: han

Ochranka, blázniví fanúšikovia a aj slzy dojatia. Futbalisti Portugalska odohrajú večer o 20.45 h na Tehelnom poli proti slovenskému tímu kvalifikačný duel J-skupiny o postup na EURO 2024.

FOTOGALÉRIA: Portugalčania po Bratislave

Pár hodín pred výkopom absolvoval tím okolo kapitána Cristiana Ronalda (38) prechádzku po nábreží Dunaja, kde bola ich výprava ubytovaná. Desiatky fanúšikov však vytvorilo pred hotelom doslova šialenstvo a aj preto trvala špacírka portugalského mužstva iba rekordných 5 minút. Aj za ten čas však stihol rozdať päťnásobný najlepší hráč planéty pár podpisov a niektorí šťastlivci získali aj fotku!

Futbalisti Portugalska počas tréningu v Bratislave.
Zvodné telá, bikiny, odhalené prsia: Tieto krásky budú fandiť Portugalčanom Zobraziť článok

Už od rána sa pred hotelom pri nábreží Dunaja, kde bola od štvrtok popoludnia ubytovaná portugalská reprezentácia, začali zbiehať fanúšikovia Cristiana Ronalda, aby ho videli naživo a pokúsili sa získať cenný podpis či spoločnú fotku na pamiatku.

„Nevieme kedy a či vôbec pôjde portugalská výprava na prechádzku,“ dozvedeli sme sa od hotelového personálu, ktorý bol skúpi na informácie. Podľa našich informácii bolo na program majstrov Európy z roku 2016 prísne embargo a mali aj zvýšenú ochranu. Keď sa však postupne začali zbiehať v areáli hotela viaceré bezpečnostné zložky, tak bolo jasné, že hráči nebudú trčať celý deň na izbách a pôjdu sa prejsť k Dunaju.

Futbalová hviezda Cristiano Ronaldo dorazil na Slovensko! Pozrite si exkluzívne zábery z príchodu Zobraziť článok

„Áno, pôjdeme na vychádzku, máme to v pláne okolo 12.40 h.,“ povedal pre Nový čas asistent trénera Anthony Barry, ktorý po raňajkách kávičkoval na terase a ochotne urobil aj fotky s fanúšikmi. Čo povedal, aj platilo. Celá výprava o 12.42 h vyšla z hotela, ale nečakala šialenstvo, čo nastane. Hoci okolo Cristiana Ronalda a jeho spoluhráčov bolo množstvo policajtov a ochranky, tak pobláznený dav utekal za hráčmi Portugalska s jasným úmyslom – získať fotku a podpis ich kapitána. Aj z toho dôvodu trvala špacírka európského futbalového giganta iba 5 minút, keďže si urobili iba malé kolečko okolo hotela.

Na snímke tréner portugalskej futbalovej reprezentácie Roberto Martínez.
Portugalský tréner vyzdvihol slovenský futbal: V minulosti chcel získať Weissa! Zobraziť článok

„Bože, máme fotku s Ronaldom. Ale z toho šoku som nevedel ani nájsť foťák. Ale váš fotograf to fotil, môžete mi ju poslať,“ reagoval dojatý pán Daniel, ktorý čakal aj Cristiana aj so synom Danielom. Futbalisti Portugalska po večernom súboji ešte jednu noc prespia v metropole Slovenska a v sobotu doobeda odletia späť do svojej krajiny.

Ak sa vám podarilo odfotiť najväčšiu hviezdu Portugalska Cristiana Ronalda, pošlite nám ju na sportovycas@novycas.sk a my ju uverejníme.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});