Krvavý incident v Miami: Fotka Messiho ho vyšla poriadne draho

V luxusnom miamskom podniku Gekkō sa odohral dramatický incident, do ktorého boli zapojení Lionel Messi, jeho manželka Antonella a taktiež ...

V luxusnom miamskom podniku Gekkō sa odohral dramatický incident, do ktorého boli zapojení Lionel Messi, jeho manželka Antonella a taktiež manželia Beckhamovci.

Fotogaléria

Jeden z účastníkov tohto vyhroteného konfliktu skončil s vážnymi zraneniami po tom, ako sa údajne snažil tajne odfotografovať futbalovú legendu.

Na jeho pokus však zareagovala ochranka, ktorá podľa výpovedí zasiahla veľmi tvrdo a muža krvavo zbila. Poranený muž však argumentoval tým, že jeho cieľom bolo vyhotoviť fotografiu narodenín svojej dcéry.

"Vrhli sa na nás, vyhodili ma a udreli ma do tváre len preto, že môj priateľ sa chcel odfotiť so svojou manželkou, nie s Beckhamom alebo Messim," opísal celú situáciu kamarát muža, ktorý bol napadnutý ochrankou.

Portorický rapper Bad Bunny, ktorý je majiteľom reštaurácie však tvrdí, že ochranka v tejto situácii nijak nepochybila.

Hviezdny brazílsky útočník Neymar.
Hviezdne maniere Neymara: Neuveríte, aké požiadavky predložil arabskému klubu! Zobraziť článok

"Jeden opitý hosť vytrvalo fotografoval ostatných hostí a bol požiadaný, aby s tým prestal. Pokračoval vo fotografovaní a v dôsledku toho bol pokojne vyvedený z priestorov," hovorí majiteľ japonského steakhousu.

Muž sa však podľa jeho slov do reštaurácie vracal opakovane späť, v dôsledku čoho zvolila ochranka tvrdší prístup.

Pre Melanie niesu svetlá reflektorov žiadnou novinkou
Odvážne fotografie v spodnej bielizni: Priateľka hviezdy United za príspevok zinkasuje až 4000 eur! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});