Hviezdne maniere Neymara: Neuveríte, aké požiadavky predložil arabskému klubu!

Po tom, čo brazílska futbalová superstar menom Neymar (31) podpísala zmluvu s arabským tímom Al-Hilal, prenikli na svetlo sveta taktiež ...

Po tom, čo brazílska futbalová superstar menom Neymar (31) podpísala zmluvu s arabským tímom Al-Hilal, prenikli na svetlo sveta taktiež luxusné podmienky tohto megaprestupu.

Fotogaléria

Tento 31-ročný útočník sa tak zaradil medzi ďalšie hviezdy, akými sú napríklad Karim Benzema alebo Cristiano Ronaldo, ktorí taktiež podpísali kontrakty v tímoch zo Saudskej Arábie. Dvojročná zmluva prinesie Neymarovi týždenný plat vo výške neuveriteľných 3 miliónov eur.

Bývalý hráč Barcelony však majiteľom klubu Al-Hilal údajne predložil ďalšie luxusné podmienky.

Požiadal o štvoricu vozidiel Mercedes G Wagons pre seba a svoj sprievod, spolu s dodávkou Mercedes, ktorá má vyhradeného vodiča.

Slovenské volejbalistky začnú na MS proti Fínsku.
Dôležitý krok k postupu: Slovenské volejbalistky s ďalším víťazstvom na ME Zobraziť článok

Brazílčan taktiež uviedol, že tento vodič musí byť k dispozícii nepretržite, každý jeden deň v roku, či už pre jeho osobnú potrebu, alebo pre potreby jeho rodiny a priateľov.

Vrámci výbavy svojho ubytovania si Neymar taktiež stanovil špecifické požiadavky vrátane toho, aby bola v chladničke neustále zásobená jeho obľúbená značka džúsu Açaí spolu s nápojmi Guarana.

Okrem toho vyzval vedenie klubu na inštaláciu troch sáun vrámci domu a žiadal o zamestnanie piatich zamestnancov na plný úväzok. Tento personál zahŕňa pomocného kuchára, ktorý pomáha jeho osobnému kuchárovi z Brazílie a dvoch ľudí, ktorí sa venujú upratovaniu.

Alexander Burmistrov aktuálne pôsobí v KHL v tíme Spartak Moskva.
Divákov zodvihol zo sedadiel: Exkluzívna hokejová paráda ruskej hviezdy Zobraziť článok

Súčasťou rezidencie je taktiež niekoľko honosných automobilov ako napríklad Bentley Continental GP, Aston Martin DBX a Lamborghini Huracan, ktorých celková hodnota je približne 600 000 eur.

Počas pobytu v Saudskej Arábii bude klub pokrývať Neymarovi všetky jeho výdavky spojené s pobytom v hoteli, stravovaním a prípadnými výletmi do rôznych miest počas jeho voľných dní.

Kouč anglického Man City Pep Guardiola
Rozhorčený Guardiola kritizuje Chelsea: Keby robíme to isté, médiá by ma zabili Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});