Odvážne fotografie v spodnej bielizni: Priateľka hviezdy United za príspevok zinkasuje až 4000 eur!

Melanie Da Cruz (32), priateľka hviezdy Manchesteru United Anthonyho Martiala (27), priniesla fanúšikov do rozpakov zdieľaním série fotografií ...
  • Zdroj: instagram / @melaniedvcruz

Melanie Da Cruz (32), priateľka hviezdy Manchesteru United Anthonyho Martiala (27), priniesla fanúšikov do rozpakov zdieľaním série fotografií v spodnej bielizni.

Pre Melanie niesu svetlá reflektorov žiadnou novinkou, keďže už pred svojim vzťahom s 27-ročným útočníkom sa preslávila vo francúzskej televízii.

S útočníkom Manchesteru United je od roku 2016, ale ich vzťah nezačal práve hladko. Tesne pred jeho začiatkom dalo bývalé monacké eso kopačky svojej bývalej milenke Samanthe Jacquelinetovej, pričom krátko na to sa dalo dokopy s Melanie.

Hviezdny brazílsky útočník Neymar.
Hviezdne maniere Neymara: Neuveríte, aké požiadavky predložil arabskému klubu! Zobraziť článok

Zdá sa však, že dvojica to už hodila za hlavu a vyzerá zamilovane, pričom pravidelne zdieľa zábery z dovoleniek v destináciách ako Dubaj či Santorini.

Martial a Melanie v roku 2018 privítali na svete chlapčeka, ktorého nazvali Swan. Pre hráča "červených diablov" je to tak už jeho druhé dieťa, keďže so Samanthou má dcéru Peyton.

Swiateková sa posťažovala na hru súperky aj rušenie od divákov.
Kontroverzný postup Swiatekovej: Sťažnosti a výmena názorov priamo na kurte Zobraziť článok

Melaniiných 4,5 milióna sledovateľov na Instagrame znamená, že značky, ktoré s ňou chcú spolupracovať, môžu za jeden príspevok zaplatiť až 4000 eur.

Fanúšikov zaujala aj tentokrát, keď sa vo svojich najnovších príspevkoch podelila o niekoľko fotografií, na ktorých si skúša rôzne druhy spodnej bielizne.

(ilustračné foto)
Futbalový svet smúti: Zomrela legenda talianskeho futbalu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});