Vyšetrovanie stávkarskej kauzy Gábora Borárosa: Absolútne nečakaný zvrat!

Vyšetrovanie stávkarskej kauzy slovenského MMA bojovníka Gábora Borárosa (31) nabralo prekvapujúci smer. Totálne nečakaný zvrat!
  • Zdroj: instagram @boraros_gabor

Vyšetrovanie stávkarskej kauzy slovenského MMA bojovníka Gábora Borárosa (31) nabralo prekvapujúci smer. Totálne nečakaný zvrat!

FOTOGALÉRIA: Gábor Boráros

Slovenský bojovník MMA Gábor Boráros (31) dostal stopku od organizácie Oktagon MMA pre vážne podozrenia v súvislosti s potenciálnym stávkarskym podvodom, ktoré avizovalo niekoľko stávkových spoločností argumentujúc dôkazmi, ktorými disponujú. Malo sa tak udiať v zápase s Kirillom Medvedovským na druhom turnaji organizácie Fabriq MMA. Boráros mal v prvom kole niekoľko možností nevýrazného súpera ukončiť, no nešiel si za tým. Ukončenie prišlo až v druhom kole. Podľa stávkových kancelárií bolo práve na ukončenie v druhom kole uzatvorených neobvykle veľa stávok za nezvyčajne veľké sumy peňazí.

MMA zápasníka Gábora Borárosa už oficiálne vyšetruje polícia.
Vyšetruje ho polícia, aj tak bude zápasiť: Gábor Boráros prešiel všetkým cez rozum! Zobraziť článok

Gábora Borárosa vyšetrovala v tejto súvislosti aj polícia SR. Ale v celom prípade nastáva veľký zvrat! "To, čo je zaujímavé, je, že sme sa bavili o tom, ako prebieha nejaké vyšetrovanie. Gábor nám predložil papier, v ktorom hovorí polícia Slovenskej republiky, že proti Gáborovi nie je vedené vôbec žiadne vyšetrovanie. To je veľmi zaujímavé a je to teraz informácia, ktorú vám dávam úplne exkluzívne," vyhlásil spolumajiteľ organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný vo svojom podcaste MMA Letem Světem.

"Je to pre nás čerstvá informácia a musíme sa na to zamerať. Je to oficiálny papier z prezídia policajného zboru. Bavili sme sa, že čo máme teraz urobiť? Čo to je vlastne za kauzu,“ dodal Novotný. Gábor Boráros sa napriek stopke v organizácii Oktagon MMA predstaví v zápase už čoskoro. Spoločne so svojimi kamarátmi založil novú organizáciu v Maďarsku a práve v nej by mal bojovať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});