Majk Spirit v boxe s hviezdnym reperom? Bolo by to strašne drahé!

Slovenský reper Majk Spirit (38) naznačil, že by mal záujem o hviezdny boxerský duel s kolegom z brandže Patrikom Rytmusom Vrbovským ...
  • Zdroj: Fight Night Challenge

Slovenský reper Majk Spirit (38) naznačil, že by mal záujem o hviezdny boxerský duel s kolegom z brandže Patrikom "Rytmusom" Vrbovským (46). Bolo by to ale strašne drahé, dodáva!

FOTOGALÉRIA: Spirit Rytmus box

Vybuchne čoskoro bomba na slovenskej bojovej scéne? Hudobník Majk Spirit naznačil, že by sa rád vrátil do boxerského ringu a mal by záujem o súboj s kolegom z brandže Patrikom "Rytmusom" Vrbovským.

„Musela by to byť zaujímavá ponuka a niečo proste, čo zaplatí tú námahu. Dal by som do toho a šiel do toho s tým, že pol roka budem poriadne trénovať a ukážem ľudom, že zase dám ďalší level," hovoril Spirit v Bekimovom Horúcom kresle v rádiu Európa 2.

„Aj toho súpera by som potreboval takého, aby to bol ďalší level a reálne si neviem predstaviť nikoho iného, okrem Paťa a to vie aj on. Chvíľku sme to riešili a vyzeralo to, že budeme mať zápas s Paťom," má jasno slovenský reper o tom, s kým by si chcel v ringu zmerať svoje sily.

Bojovník Sean Strickland rád púta pozornosť. A nielen v klietke.
Bojovník UFC s neonacistickou minulosťou pobúril: Ženy patria do kuchyne! Zobraziť článok

Majk Spirit absolvoval v boxe zatiaľ jeden zápas. Na turnaji Fight Night Challenge 2 porazil ďalšieho popredného slovenského repera Separa. Rytmus má s boxom podstatne viac skúseností. Stál už proti českému hudobníkovi Marpovi, bojoval aj s profesionálnymi bojovníkmi MMA Gáborom Borárosom či naposledy Petrom "Monsterom" Knížem.

Majk Spirit si uvedomuje, že Rytmus má v boxe podstatne viac skúseností. „Paťo boxuje šesť alebo sedem rokov, je vyskillovaný a je úplne inde v boxe. Mal by som prevahu vo výške, ale nie je to len o tom. Paťo má zase inde zručnosti, ale bolo by to proste pre mňa ten správny challenge, takže takéhoto niekoho si viem predstaviť."

Súboj dvoch popredných reperov domácej scény Majk Spirit verzus Rytmus by pritiahol určite obrovský záujem fanúšikov. Ale ťažko odhadnúť, či sa nájde organizácia, ktorá by to dokázala zaplatiť. „Bolo by to strašne drahé, neviem kto by to zaplatil. Keby sa ešte raz toto stalo, možno by som si to vedel predstaviť ešte jedno kolečko takéto v boxe.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});