Bojovník UFC s neonacistickou minulosťou pobúril: Ženy patria do kuchyne!

Rozhneval veľa fanúšikov! Člen najprestížnejšej MMA organizácie na svete Sean Strickland svojimi vyjadreniami poriadne pobúril verejnosť.
  • Zdroj: Getty Images

Rozhneval veľa fanúšikov! Člen najprestížnejšej MMA organizácie na svete Sean Strickland svojimi vyjadreniami poriadne pobúril verejnosť.

Nejde pritom o prvý prípad, kedy si rodák z USA nedal pozor na svoje poriadne odvážne slová. Sám priznal, že ako tínedžer si prešiel fázou neonacizmu. „Keď som bol mladší, vyhodili ma zo školy za zločiny z nenávisti. Chodil som po ulici s nožom alebo kameňom a dúfal, že niekoho zabijem. Keď som začal trénovať, uvedomil som si, že som bol iba nahnevaný,“ hovoril Strickland v rozhovore pre uznávaného novinára Ariela Helwaniho.

Bojovník UFC krátko po vypuknutí vojny u našich východných susedov prehlásil, že Ukrajina by mala pred Ruskom pokľaknúť a stať sa jeho súčasťou. Najnovšie sa obul do nežného pohlavia. „Udeliť ženám volebné právo bolo chybou. Potrebujeme sa vrátiť k tomu, aby ženy nemohli pracovať,“ šokoval svojím názorom.

„Možno sme ich nemali nechať voliť. A bez urážky. Nebola Amerika predtým lepšia? Teraz zarábame sotva polovicu a deti nám vychováva TikTok. Musím sa vrátiť do roku 1942, možno 1958 a poslať ženy späť k sporáku,“ rozrozprával sa na túto tému na tlačovej konferencii pred víkendovým turnajom. Dagestanského súpera Abusupijana Magomedova zdolal v druhom kole.

Fernando Martinez súperovi doslova zničil ucho.
Z týchto záberov mrazí: Boxerovi v priamom prenose explodovalo ucho! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});