Obrovské nešťastie na Floride si vyžiadalo 11 obetí: Medzi nimi aj bývalý hráč NFL († 35)

Tragická správa. Bývalý rozohrávač NFL a University of Arkansas Ryan Mallett († 35) sa stal jednou z obetí spätných prúdov v Mexickom ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Tragická správa. Bývalý rozohrávač NFL a University of Arkansas Ryan Mallett († 35) sa stal jednou z obetí spätných prúdov v Mexickom zálive. V utorok síce bol prevezený do nemocnice, no tam ho už len prehlásili za mrtvého. Jeho smrť potvrdila škola White Hall School District, kde Mallett pracoval ako hlavný tréner amerického futbalu.

Ilustračná fotografia.
Doping, spor s trénerom, kariéra v troskách: Olympionik a majster sveta spáchal samovraždu († 35) Zobraziť článok

K nešťastiu došlo v meste Destin v štáte Florida. Jedná sa o jedno z jedenástich úmrtí v Mexickom zálive, ktoré spôsobili spätné prúdy. „S veľkým smútkom musíme oznámiť stratu trénera Ryana Malletta," stojí vo vyhlásení White Hall School District. „Trenér Mallett bol všetkými milovaný. Žiadame preto, aby ste vo svojich modlitbách pamätali na jeho rodinu, tím, študentov, kolegov a zamestnancov školského obvodu White Hall," napísala ďalej škola. 

Mallettovu smrt potvrdila aj polícia okresu Okaloosa. „Turista zomrel pri zjavnom utopení pri pobreží Gulf Shore Drive. Skupina jednotlivcov sa údajne stretla s problémami na mori a jeden z mužov sa potopil. Keď ho záchranári našli a vytiahli, tak už nedýchal. Záchranné opatrenia, bohužiaľ, neboli úspešné," píše sa vo vyjadrení miestneho šerifa Yahoo Sports. Mallett bol identifikovaný najbližšími príbuznými..

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});