Nebojí sa údajnej kliatby známeho klanu? Beckhama zbalila Kardashianka!

Táto senzačná správa postavila milovníkov amerického futbalu na nohy. Do šialenstva ich privádza chýr, že jedna z z Kardashianok údajne ...
  • Zdroj: Northfoto

Táto senzačná správa postavila milovníkov amerického futbalu na nohy. Do šialenstva ich privádza chýr, že jedna z z Kardashianok údajne randí s hviezdou NFL! Kim Kardashian (43) vraj zbalila o dvanásť rokov mladšieho Odella Beckhama Jr.!

FOTOGALÉRIA: Beckhama zbalila Kardashianka!

Prvá z dvojice zareagovala jedna z najznámejších osobností svetových sociálnych sietí, potom, čo sa prevalilo, že bola videná ako s 31-ročnou hviezdou Baltimore Ravens spolu opúšťajú hotel v Las Vegas pred februárovým Super Bowlom.

„Mám deti, mám prácu, mám rodinu, ale bolo by fajn, keby som sa mohla s niekým podeliť o svoj život,“ povedala Kim. Vždy dobre informovaný magazín People k tomu dodal, že ani jeden z nich netlačí na vážny vzťah, a tak sa s akceptovaním na verejnosti neponáhľajú.

Fanúšikov Chiefs zasahujúci policajti vyzvali, aby čo najrýchlejšie opustili oblasť. Záchranári niekoľko minút po streľbe vyniesli na nosidlách niekoľko zranených ľudí.
Desivé zábery len pre silné žalúdky: Streľba počas majstrovských osláv Kansasu City Zobraziť článok

Pikantériou tohto romániku je, že v roku 2016 randil futbalista s o štyri roky mladšou Kiminou sestrou.

Spojenie Kim s Odellom vyvoláva obavy najmä v súvislosti s tzv. „Kardashian Curse“, teda 'Kliatbou Kardashianok', o ktorej sa medzi priaznivcami Baltimorských havranov začalo na sociálnych sieťach intenzívne debatovať. Obávajú sa, že Odell môže skončiť ako ostatní muži, ktorí mali niečo s niektorou zo sestier Kardashianových či Jennerových.

Kliatba hovorí o tom, že Kardashianky sú zapletené do čarodejníctva. Sú to len nepodložené rozprávky, ktorým je ťažké uveriť, no je v nich kúsok prvok pravdy! Muži, ktorí chodili s niektorou z týchto sestier, stihol nejaký hrozný osud.

Speváčka a jeden z najlepších hráčov amerického futbalu Travis Kelce tvoria pár necelý rok.
Taylor Swift sa objaví na Super Bowle: Tvorí totiž pár s TÝMTO mužom! Zobraziť článok

Neveríte? Tú sú príklady:

Basketbalová hviezda LA Lakers Lamar Odom takmer zomrel v dôsledku predávkovania. Hroznú koncertnú tragédiu zažil Travis Scott na Astroworlde a nakoniec tu je konflikt Kanyeho Westa s Kim a po ňom jeho následné vyčíňanie proti židovskej komunite. Čudujete sa, že sa ľudia hlboko obávajú o Odella Beckhama Jr.?

Už sa to blíži! Tohtoročný Super Bowl sa bude hrať 11. februára v Las Vegas.
Super Bowl 2024 už má prvý rekord: Lístky nikdy neboli také drahé! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});